Pihatien valaistus ilman sähköä ja aurinkokennovalaisimet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 3

Ajotievalot aurinkokennolla

  • Myydyimmät
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Aurinkokennovalaisimet ─ pihatien valaistus ilman sähköä


Pihatien valaistus tekee kotiinpaluusta miellyttävän kokemuksen ja toivottaa vieraat tervetulleiksi kotiisi, aivan kuten muu piha-alueen valaistus. Pihan ulkovalaistus luo myös turvallisuuden tunnetta. Mökkitien valaistus on hyvä idea, jos vierailet mökilläsi usein. Talon ulkovalaistus ja mökin ulkovalaistus on hyvä suunnitella etukäteen ja kartoittaa omat tarpeesi. 


Tästä kategoriasta löydät auringonvoimalla toimivat ajotien valot, joilla valaiset pihatiesi. Ne soveltuvat myös piha-alueen valaistukseen. Tarjoamme aurinkokennovalaisimet ulos.


Aurinkolamput 


Aurinkolamppu on valintasi, kun haluat valaistun ajotien samalla, kun säästät sähköä. Aurinkolamppu ei kuluta sähköä ollenkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt on mahdollista valaista piha ekologisesti ja ilmaiseksi. Aurinkokenno on aurinkopaneeli, joka latautuu auringonvalossa ja muuntaa auringonsäteet sähköenergiaksi. Aurinkokennovalaisin latautuu päivän aikana ja syttyy, kun tulee pimeä. Tämä ulkovalaisin aurinkokenno on hyvä ratkaisu, sillä aurinkolamppu on helppokäyttöinen ja pitkäikäinen. Aurinkolamppu latautuu myös pilvisellä säällä, joskaan ei niin hyvin. Tällöin virtaa ei välttämättä riitä aivan koko yöksi. Sijoita auringonvoimalla toimivat ajotien valot niin, että ne saavat päivän aikana mahdollisimman paljon aurinkoa. Aurinkopaneeli on hyvä puhdistaa ajoittain, jotta paneeli toimii hyvin. Hyvä aurinkokennovalaisin on erittäin helppokäyttöinen ja pitkäikäinen sijoitus, joka kestää vuosikausia.  


Nämä valaisimet on suunniteltu nimenomaan ulkokäyttöön, joten niillä on korkea IP-suojaus. IP-suojaus kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia, kuten pölyä ja nestettä, vastaan. Tässäkin hinta ja laatu kulkevat käsikädessä. Laadukas ja tehokas aurinkokennovalaisin on usein myös arvokkaampi. Meiltä löytyy varmasti visioosi sopiva pihatien valaistus. Esimerkiksi pyöreä aurinkokennovalaisin on ollut suosittu. Sinua saattaa kiinnostaa myös toinen kategoriamme: LED-ajotien valot. Sieltä löydät LEDlamput innovatiivisella LED-teknologialla. Tutustu valikoimaamme ja toteuta tyylikäs pihatien valaistus ilman sähköä!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i