Lasten patjat ─ laadukasta unta ja lepoa | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

Patjat

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu

Kategorian kuvaus

Lasten patjat ─ laadukasta unta ja lepoa


Aikuisena vietämme vähintään kolmasosan päivästä nukkuen toimiaksemme normaalisti ja terveellisesti. Pienten lasten tapauksessa tilanne on aivan toinen: he ovat suurimman osan ajasta vauvanpatjallaan. Se on heille sänky ja olohuone samassa. Siksi valittaessa lasten patja, on erittäin tärkeää ottaa huomioon vauvojen erityispiirteet. 


Lasten patjan, erityisesti vastasyntyneiden, tulee olla helposti puhdistettava, hengittävä, eikä liian pehmeä. Lastenpatjojen valmistajat ovat ottaneet kaikki nämä ja muut yksityiskohdat huomioon. Vauvan patja on valmistettu mahdollisimman luonnonläheisistä materiaaleista, jotta vältytään allergioiden kehittymiseltä alusta alkaen. Täsmälleen oikea pehmeys ja jäykkyys ovat erittäin tärkeää luun nopealle kehitykselle. 


Patjansuojus pitää patjan puhtaana. Se on helppo vaihtaa ja pestä. Valikoimastamme löytyvät myös lasten vuodevaatteet. Vauvan patja 60x120 on yksi yleisimmistä patjoista. Vauvansänky ja lasten patja valitaan yleensä ennen syntymää. Laadukas patja mahdollistaa sen, että vauva nukkuu paremmin. Tutustu valikoimaamme!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i