Edullisin hinta -takuu | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Edullisin hinta -takuu

Tietoa ostosta

Karoliina

Aiotko ostaa valaisimen verkkokaupastamme, mutta löysit saman tuotteen toisesta verkkokaupasta halvemmalla?

Haluat ostaa uusia valoja kotiisi? Nyt on paras aika tehdä se. Löydät meiltä valaisimet, jotka häikäisevät paitsi muotoilullaan myös hinnoillaan.

Löydät verkkokaupastamme valoja kohtuuhinnalla. Itse asiassa hintamme ovat markkinoiden alhaisimmat. Ja jos löydät samat valot muusta verkkokaupasta halvemmalla, saat meiltä kyseisen valon tällä hinnalla. Lisää vain linkki halvempaan tarjoukseen kun teet tilauksen, niin myymme sinulle tuotteen samalla hinnalla.


"Identtinen tuote" tarkoittaa tuotetta, jolla on sama EAN-koodi. Jos valolla ei ole EAN-koodia, sillä on oltava sama tuottaja, numero tai samat parametrit, kuten muotoilu, väri, mitat ja materiaali.


Löysitkö valaisimen jostakin muusta verkkokaupasta paremmalla hinnalla?
Voit ostaa sen meiltä vielä parempaan hintaan!

 

Valot kohtuulliseen hintaan!


Huomioi!

Takuuhintaa ei sovelleta alennusmyynteihin, kuponkeihin tai alennustarjouksiin eikä suurten projektien hintoihin. Hintatakuu ei myöskään koske vain valikoiduille asiakkaille tarjottuja hintoja. Takuuhintaa ei voida soveltaa aikaisempiin ostoksiin tai tilauksen maksamisen jälkeen.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i