Kuinka valita älykäs valaistus? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valita älykäs valaistus?

Olohuone ja makuuhuone
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Oletko sellainen ihminen, joka rakastaa nykyaikaista tekniikkaa ja haluaa säästää joka sekunnin aikaa? Jos tämä pitää paikkaansa, sinun tulisi vaihtaa älykkääseen valaistukseen. .

Kuvittele skenaario, joka voi tapahtua jokapäiväisessä elämässäsi. Olet olohuoneessasi, jätät valot päälle ja makaat sohvalle. Kiedot itsesi suosikki huopaasi ja huomaat yhtäkkiä voimakkaan valon ärsyttävän sinua. Kaikki tietävät tämän tunteen, joten on olemassa tapa estää tällaiset tilanteet. Mietitkö miten? Ostamalla älyvalaistuksen, jota voidaan hallita etänä. Tarvitset vain älyvalon ja älylaitteen tai tabletin sen hallitsemiseksi. Joissakin tuotteissa on jopa kaukosäädin.

 
 
 

Jos päätät korvata klassiset valot älyvaloilla, et tule pettymään. Paitsi että voit kytkeä valot päälle / pois tarpeen mukaan, valmistaudu tutkimaan säädettävän valovoiman ja erilaisten värikkäiden yhdistelmien maailmaa. Voit säätää tunnelman tarkalleen mieleiseksesi. Suurin osa valikoimassamme olevista älyvalaisimista ovat yhteensopivia Amazon Alexan ja Apple Homekitin kanssa. Nämä järjestelmät auttavat sinua luomaan älykkään kodin, josta saatat vain unelmoida. Kaikki on hallinnassa älylaitteesi kautta mukavasti nojatuolissasi. Lisäksi voit luoda erilaisia profiileja kytkemään tietyt valot automaattisesti päälle ja pois haluttuina ajankohtina. Sinun ei tarvitse nousta ylös ja kävellä kohti seinäkytkintä.

 

Älykkäät lamput

Jotkut älyvalaistus luokan suosituimmista tuotteista ovat älykkäitä polttimoita. Näitä polttimoita voidaan käyttää myös kaukosäätimellä. Muuta perinteinen valaisimesi osaksi modernia tekniikkaa älykkäällä lampulla. Älykkäät polttimot ovat yhteensopivia Philips HUE -järjestelmän kanssa. Tarjoamme verkkokaupassamme polttimoita, joissa on useita erilaisia polttimon kantoja.
 
Eglo Connect


Eglo Connect -älyvaloissa on lukuisia ominaisuuksia, kuten asteittainen himmennys, säädettävä väri, värilämpötila ja siirtymät. Voit ohjata näitä valaisimia älylaitteella tai kaukosäätimellä. Valot ja ohjainlaite yhdistetään Bluetoothin kautta, mikä tarkoittaa, ettet edes tarvitse Wi-Fi-yhteyttä tai ulkoista sovitinta. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Eglo Connect -tuotteilla on erittäin kohtuulliset hinnat, joten periaatteessa kenellä tahansa on varaa niihin.
 
 

Philips Hue

Philips Hue -järjestelmän älyvaloja ohjataan mobiililaitteella, kuten älypuhelimella tai tabletilla. Jotta kaikki toimisi sujuvasti, sinun on ladattava mobiilisovellus ja oltava Wi-Fi-yhteys.


Tutustu älyvalojen valikoimaamme, mukaan lukien Eglo Connect, Philips Hue ja Immax NEO -tuotteet. Tarjoamme älyvaloja sisä- ja ulkokäyttöön.

Jos haluat asua myös älykkäässä kodissa, on aika hankkia älyvaloja.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i