Kuinka valitset keittiöön LED-nauhan? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valitset keittiöön LED-nauhan?

Keittiövalaistus
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Keittiö on yksi kodin vilkkaimmista huoneista. Kirkas, hyvin hajautettu keittiövalaistus luo tilaan avaruutta, lisää tehokkuutta ja tekee tilan käytöstä viihdyttävämpää.

Keittiössä voi käyttää useita eri tyylisiä ja mallisia valaisimia ja lisävarusteita, jotka sopivat jokaiseen keittiösuunnitteluun aina perinteisestä minimalismista moderniin muotoiluun. Nykypäivän trendi yhdistää keittiön oleskelutilaan, jolloin tilasta tulee vilkas paikka viettää perhejuhlia ja sosiaalista elämää. LED (diodi) -valaistus on loistava valinta, sillä ne ovat energiatehokkaita valonlähteitä joilla on pitkä käyttöikä. LED-nauhojen avulla voit helposti jakaa valoa jokaiseen kulmaan, ja ne tarjoavat erinomaista joustavuutta suunnitteluprojektissa.

LED pásek
  
 
Keittiöt rakastavat LED-nauhoja

LED-nauhat voidaan asentaa helposti koko työtasolle, lasikaappeihin, laatikoihin ja keittiön kaikkiin pimeisiin kulmiin, jotta sinulla olisi paras mahdollinen työskentelyvalo. Diodi-LED-pistokkeiden avulla voit valaista koko työtason, mikä on tärkeää keittiössä tehtävälle työlle. Oikeantyyppisten LED-nauhojen valitsemisella on suuri merkitys tehokkaassa valaistuksessa. Suosittelemme seuraamaan keittiön tyyliä ja värejä mutta yleensä kannattaa käyttää LED-nauhoja, joissa on viileämpi valo ja korkeampi värikromaattisuus. Lämpimämmän valon LED-nauhat sopivat hyvin maalaismaiseen perinteikkääseen keittiöön. Koristeelliseen lisävalaistukseen voit hyödyntää RGB-LED-nauhoja, jotka korostavat keittiön värejä. Kyseiset nauhat eivät kuitenkaan sovellut työtason valaistukseen.

Toinen tärkeä valintakriteeri on LED-nauhojen valoteho. Tämä tarkoittaa nauhojen valovoimaa. Kaappien, sokkelien tai laatikoiden valaisemiseen riittää perusvalovoima 4,8 W/m. Tarvitset työtehojen valaistukseen tätä suuremman valovoiman. Jos käytät nauhoja, joiden maksimiteho on 9,6 W/m nauhoja ei tarvitse jäähdyttää ja ne voidaan asentaa itsenäisesti. Suuremman valotehon nauhat (noin 12 W/m) on hyvä jäähdyttää, jotta ne eivät ylikuumentuisi. Tätä tarkoitusta varten käytetään alumiiniprofiileja, jotka asennetaan yhdessä LED-nauhojen kanssa. Rajoittamattomien sijoitusvaihtoehtojen ja diodiliuskayhdistelmien ansiosta keittiö voidaan räätälöidä vaativallekin käyttäjälle.

 


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i