Vinkkejä ja ohjeita miten rakentaa joulukuusi oikein | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Vinkkejä ja ohjeita miten rakentaa joulukuusi oikein

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Keinotekoisissa joulukuusissa on monia etuja. Mutta sinun on valmistauduttava siihen, miltä puu näyttää kun otat sen laatikosta. Muutama minuutti ja kuusi näyttää aivan erilaiselta.

Päätitkö suojella metsiä ja hankkia keinotekoisen joulukuusen? Loistava valinta. Muutama vinkki tulee varmasti tarpeeseen, ja pian puu näyttää juuri siltä, miltä sen pitääkin näyttää.

Miten tämä tehdään?

Jotta joulupuu mahtuisi laatikkoon, niin että voimme lähettää sen sinulle paketissa, meidän täytyy saada se mahtumaan litteään pakettiin. Tämä tarkoittaa, että puussa ei ole laajoja oksia pakkauksen purkamisen jälkeen. Paketista löytyy muutama osa, joiden määrä riippuu tilaamasi puun koosta. Jos kyseessä pieni puu, löydät vain puun ja jalustan pakkauksesta. Kuitenkin, kun kyseessä on kaksi metriä ja sitä korkeampi puu, se koostuu kahdesta osasta, ja löydät paketista myös telineen.

Heti kun avaat joulupuupaketin, sinun täytyy tarkistaa, kuinka monesta osasta se muodostuu. Pienemmän puun voit laittaa vain jalustaan. Mitä tulee suurempaan puuhun, joka koostuu kahdesta osasta, asetat ensin alaosan telineeseen ja sitten yläosan alaosaan. Puu on valmis ja valmis lisämuutoksiin.

Jokaisen puun kuvauksessa ilmoitetaan aina, kuinka monta oksaa löydät pakkauksesta. Se tarkoittaa, miten paksu puu on. Voit päättää miten haluat levittää yksittäiset oksat ja miten muotoilet ne. Voit joko säätää ne klassisesti suoriksi, tai päinvastoin taivuttaa oksia hieman. Jokaisen yksittäisen oksan kanssa leikkiminen vaatii hieman kärsivällisyyttä, jotta koko puu näyttää siistiltä.


Keinotekoisen joulupuun edut

Siinä on viehätystä, jos ostat elävän puuta joka vuosi. Tosin se vaatii joskus paljon kärsivällisyyttä. Kun olet hankkinut sellaisen pitkän hakumatkan jälkeen, sinun on vietävä se kotiin. Ja se ei ole helppoa suurten puiden tapauksessa. Puun asettaminen jalustaan ja sitten irrottaminen joulun jälkeen on monimutkainen prosessi. Emme edes puhu siitä, kuinka monta puuta kaadetaan sen takia vuosittain.

Toisaalta keinotekoisissa joulukuusissa on enemmän etuja. Sinun ei tarvitse mennä mihinkään niiden takia. Ostat puun vain kerran, ja voit tämän jälkeen käyttää sitä joka vuosi. Uudestaan ja uudestaan. Ota puu vain laatikosta joka vuosi, muotoile, aseta se jalustaan ja olet valmis. Ei monimutkaista leikkausta jalustaan sopivaksi. Se on niin helppoa. Ja joulun jälkeen sinun pitää vain laittaa se takaisin laatikkoon ja piilottaa se tulevaksi vuodeksi. Ei sotkua pudonneista neuloista. Lisäksi säästät metsäämme, joita olemme jo harvenneet tarpeeksi.

Voit ostaa erilaisia malleja ja kokoja verkkokaupastamme, kuusia, mäntyjä ja jalokuusia. Pienistä malleista, jotka voit laittaa pöydälle, todella suuriin yksilöihin. Voit valita eri sävyistä ja myös väreistä, jotka näyttävät aina ylellisiltä ja tekevät joululomasta erityisen. Puiden lisäksi verkkokaupastamme voit myös ostaa jouluvaloja, jotka ovat oleellinen osa  joulukoristelua.


Miten edetä keinotekoisen puun kokoamisessa


Pura kaikki osat laatikosta.

Asenna jalusta työntämällä jalat vähitellen uriin.


Yhdistä kaikki joulukuusen osat yhteen.


Pura joulukuusen alaosa.


Laajenna ja säädä ensimmäisen kruunun oksat ja kärjet.


Levitä ja säädä puun muiden kerrosten oksia ja kärkiä.


Vapauta ja säädä joulukuusi.


Katso joulukuusta kaukaa ja säädä oksat haluttuun lopulliseen muotoon.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i