Keinokuusi. Joulutunnelmaa, joka ei pudota neulasia | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Keinokuusi. Joulutunnelmaa, joka ei pudota neulasia

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Verkkokauppamme keinopuiden valikoimasta löydät monia sellaisia, joita et voi ensisilmäyksellä erottaa elävistä.

Jouluperinteet ovat erilaisia jokaisessa kotitaloudessa. Kuten perheessä on perinteitä siitä, mitä ruokaa tarjotaan jouluaaton ruokapöydässä, on keskuudessamme elävien ja keinotekoisten havupuiden faneja. Joulukuusi on perinteisin sisustus, joka koristaa kotejamme jouluaikana. Kannattaa siis miettiä, mikä tyyppi sopii sinulle parhaiten.  

Elävän ja keinotekoisen puun edut

Elävä havupuu vai keinotekoinen, on puhtaasti subjektiivista mielipide. Mutta totuus on, että molemmilla on hyvät ja huonot puolensa.


Elävä puu erottuu jäljittelemättömällä tuoksullaan, joka on ominainen juhlakaudelle. Etkä ehdi kyllästy siihen muutaman viikon käytön aikana. Toisaalta sen haittoja ovat värin muuttuminen ja neulasten irtoaminen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sinun on annettava sille enemmän aikaa ja huolenpitoa. Aina valinnasta kotiinkuljetukseen, koristeluun ja sen hoitamiseen. Emme tietenkään voi unohtaa taloudellista puolta - käytät joka vuosi osan joulubudjetistasi kuusen ostamiseen.


Varsinaiseen havupuuhun verrattuna keinopuun etuna on, että se ei koskaan tiputa neulasia, ei koskaan keltastu ja säilyttää aina säännöllisen, symmetrisen muotonsa. Lisäksi sinun ei tarvitse ostaa tai kuljettaa sitä joka vuosi. Joten säästät aikaa ja rahaa. Voit säilyttää sitä kotonasi ja koota sen vaikkapa adventtikauden alussa. Lopuksi, valitsemalla keinotekoisen havupuun, säästät ympäristöä. Joka vuosi ennen joulua kaadetaan kymmeniä miljoonia eläviä puita. Toisaalta et pääse eroon puusta, vaan sinun on järjestettävä sen ympärivuotinen varastointi.

.


Laaja valikoima keinopuita

Valitessasi joulukuusta sinun on pidettävä mielessäsi muutama seikka. Ensinnäkin sen korkeus. Se riippuu lähinnä kahdesta tekijästä: mieltymyksistäsi ja riittävästä tilasta. Verkkokaupastamme voit valita pienemmistä, joiden koko on 30 90 senttimetriä. Ne ovat upeita pöytä- tai hyllykoristeita ja tarkoitettu pelkästään sisäkäyttöön. Pienimmät toimitetaan lopullisessa muodossaan ja niissä on teline.


Jos sinulla on enemmän tilaa ja haluat joulupuun, joka jäljittelee elävää puuta ja sen kokoa, voit valita useista vaihtoehdoista. Voit valita korkeuksista 120 cm, 150, 180 ja 220 cm todellisiin jättiläisiin, joiden korkeus on 250 cm. Valittavana on myös erityyppisten havupuiden jäljitelmiä, joilla on erilaiset halkaisijat ja oksamäärät.


Verkkokaupastamme löytyvillä puilla on seuraavat ominaisuudet:

  • Ne ovat luonnollisia, joten ensi silmäyksellä et voi erottaa niitä elävistä 
  • Voit pienentää ja suurentaa puun halkaisijaa (tietyn tyypin mukaan)
  • Jalustat sisältyvät hintaan 

Rakenna, sijoita, koristele, puhdista, varastoi

Lopuksi annamme sinulle muutamia vinkkejä keinopuun käyttöön.


Kokoaminen

Joulukuusi koostuu yhdestä tai kahdesta osasta, jotka yksinkertaisesti asetat yhteen. Kun olet asettanut sen telineeseen, sinun tarvitsee vain muotoilla oksat. Voit venyttää oksia mihin tahansa leveyteen. Muotoilu voi kestää useita kymmeniä minuutteja. Yksityiskohtaisia vinkkejä ja temppuja jouluhavupuun rakentamiseen löydät artikkelistamme.


Sijoittelu

Keinotekoisella puulla on samat sijoitusvaihtoehdot kuin oikealla puulla. Pienimpiä voidaan käyttää koristeina missä tahansa, isommat sopivat ihanteellisesti paikkoihin, joissa perheesi viettää aikaa. Lyhyesti, missä pidät siitä eniten ja missä vietät eniten aikaa rakkaimpien kanssa.


Sisustus

Tekopuun koristelu ei eroa millään tavalla oikean puun koristelusta. Kaiken perustana ovat LED-valoketjut, jotka löydät myös verkkokaupastamme. Muut koristeet ovat täysin sinun päätettävissäsi. Jos haluat jo valmiiksi koristellun puun, valitse  täysin valmis vaihtoehto.


Joulun jälkeen

Tekopuun puhdistaminen (toisin kuin elävän puun) vie vähän aikaa. Sinun ei tarvitse siivota kaikkialle putoavia neuloja tai roiskunutta vettä. Säilytys tietysti liittyy ensisijaisesti sen kokoon - pienimmät on helppo sijoittaa kaappiin ja isompiin paras vaihtoehto on kellari tai autotalli.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i