Vinkkejä jouluvalaistukseen | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Vinkkejä jouluvalaistukseen

Tietoa merkeistä

Karoliina

Joululahjat, kodin ja puutarhan valaistus sekä erilaisia joulukoristeita. Kaikkea tätä pitää miettiä ennen joulua. Älä anna kaiken hukuttaa sinua alleen juuri ennen joulua ja aloita kaiken ratkaiseminen etukäteen, nyt.

Taas yksi vuosi on edennyt tähän vaiheeseen ja joulunaika on täällä. Kaikkialla minne menet, on tarjolla erilaisia joulukoristeita ja muita joulutuotteita. Ja viimeistään silloin huomaat, että joulu on pian täällä. Vielä ei ole liian myöhäistä ostaa kaikkea joululahjaksi tarvittavaa. Joulun tunnelmaa virittävät erilaiset joulukoristeet, erityisesti talon valaisu erilaisilla jouluvaloilla ja ketjuilla. Joten jouluvalot ovat välttämätön osa joulua, sekä sisällä että ulkona. Verkkokaupastamme voit hankkia joulupöytäkoristeita, ikkunakoristeita ja myös erilaisia ulkoilujouluvalaisimia. Esimerkiksi jouluvalaistus jääpuikkojen tai lumen muodossa näyttää hyvältä.

Joulukuusen valaistus

Joulukuusi ei saa puuttua kenenkään kodista. Emme voi edes kuvitella joulua ilman sitä. Et voi myöskään unohtaa joulukuusen valaistusta. Olet varmasti kanssamme samaa mieltä siitä, että valot ovat yksi tärkeimmistä puuelementeistä sinulle ja perheellesi. Se, kuinka puu loistaa pimeässä, on täysin sinun päätettävissäsi. Verkkokaupastamme löydät hyvinpaljon joulukuusenvalaisimia. Lisäksi, jos haluat mieluummin keinotekoisen joulupuun, voit hankkia sen myös verkkokaupastamme. Meillä on tarjolla eri tyyppejä ja kokoja.

 

Jouluvalot ulos ja sisälle

Toinen asia, jota useimmat meistä tekevät jouluna, on tehdä talosta mukava ja houkutteleva myös ohikulkijoille. Näihin tarkoituksiin voit käyttää erilaisia ikkunan jouluvaloja tai joulun kynttilänjalkoja, jotka vangitsevat monta katsetta yhdellä iskulla. Ne koristavat kotisi sisältä ja ulkoa.

 


Tehdäksesi kodistasi vieläkin jouluisemman ulkopuolelta, tarvitset sisävalojen lisäksi myös jouluvalaistuksen ulos. Joulun ja talven tunnelmaa voi loihtia jouluvaloilla jääpuikkojen tai lumen muodossa. Voit saada nämä tehosteet erilaisten valoketjujen avulla, ja sijoittaa ne kotisi ympärille. Ja jos kotisi ympärillä on pensaita ja puita, voit myös koristella ne jouluketjulla. Koko ulkoasu näyttää silloin miellyttävältä, ja on sinulle ja kaikille ohikulkijoille kaunis elämys iltakävelyllä.



Voit myös saavuttaa erittäin mielenkiintoisen vaikutelman ulkona toimivalla joululaservalaistuksella. Jos haluat säästää rahaa, voit ostaa ulkona jouluiset LED-valaisimet. Jos haluat sijoittaa joulukuusen tai valokoristeet paikkaan, jossa ei ole pistorasiaa, voit hankkia patterikäyttöisen jouluvalaistuksen ulko- tai sisätiloihin. Et tarvitse sähköä valaisimeen, vain paristot, joita voit ostaa myös verkkokaupastamme.


 

Löydät valikoimastamme kaikki jouluvalot ja erilaiset valokoristeet sisä- ja ulkokäyttöön. Joulutunnelmaa voi loihtia niin kotiin kuin esimerkiksi työntekijöille työympäristöön. Älä siis odota, vaan ryhdy miettimään joulukoristeita nyt, kun sinulla on vielä aikaa. Päästä vain mielikuvituksesi valloille ja valitse kaikki, mikä tekee joulun ajasta miellyttävämpää. Lisäksi voit ostaa paljon joulutuotteita erikoishinnoin. Tämä tarkoittaa, että säästät rahaa joululahjoihin.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i