Säästä energiaa Philipsin tuotteilla | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Säästä energiaa Philipsin tuotteilla

Tietoa merkeistä

Karoliina

Säästät helposti energiaa valitsemalla oikeanlaiset valaisimet ja polttimot. Philips-tuotemerkin tuotteet täyttävät nämä kriteerit.

Uusia valaisimia tai polttimoita valittaessa on otettava huomioon myös niiden tehokkuus. Tämä johtaa merkittäviin energiansäästöihin. Philips-tuotemerkin valikoimassa on monia tuotteita, jotka voivat säästää rahaa sähkölaskuissa.

Miten Philipsin polttimot säästävät energiaa?

Kaikki Philipsin LED-valot kuluttavat jopa 90 % vähemmän energiaa verrattuna klassisiin polttimoihin. Tämä on tärkein ero, ja LED- teknologia kuluttaa jopa 80 % vähemmän energiaa kuin muut hehkulamput. Samalla LED-lamppu tuottaa klassisen tapaan miellyttävän lämmintä valoa, joka luo kodikkaan tunnelman koti.


Toinen tärkeä tekijä energiansäästössä on polttimoiden pitkä käyttöikä. LED-polttimo Philips voi loistaa jopa 15 000 tuntia, mikä on 15 kertaa pidempi kuin klassinen polttimo. Voit helposti kuvitella, kuinka paljon jätettä klassiset polttimot tuottavat verrattuna LED-lamppuihin. Sen lisäksi, että sinun ei tarvitse vaihtaa lamppuja usein, autat myös merkittävästi ympäristöä.


Energian säästämisen lisäksi Philipsin LED-polttimoilla on kaksi muutakin tärkeää etua. Ensimmäinen niistä on korkealaatuiset polttimot, jotka syttyvät välittömästi lämpenemättä. Jotkut niistä ovat myös  himmennettäviä, joten ne auttavat sinua luomaan oikean tunnelman.

Philips-polttimoiden valikoima

Philipsin LED-polttimoita on tarjolla useita muotoja ja kokoja. Olemme valinneet sinulle mielenkiintoisimmat.


SceneSwitch

SceneSwitch polttimot ja katto- tai seinävalaisimet loistavat toiminnolla, jonka ansiosta voit valita kolmesta valaistustilasta. Ilmapiirin muuttaminen huoneessa on täysin sinun päätettävissäsi. Painamalla olemassa olevaa katkaisinta muutat työtilan kirkkaan valon miellyttäväksi valaistukseksi perheillalliselle.


WarmGlow

Ajatus lämpimästä valkoisesta valosta ei ole houkutteleva vain talvikuukausina. WarmGlown avulla saat sen aina, kun haluat levätä ja rentoutua. Se sopii mihin tahansa kotiisi - työnurkasta keittiöön.


Klassiset koristelamput

Oletko klassisen vai retrotyylin fani? Vai pidätkö mieluummin minimalistisesta modernista muotoilusta? Valitset molemmissa tapauksissa, koska Philipsin koristepolttimoita valmistetaan kaikissa näissä versioissa. Ne antavat jokaiselle huoneelle poikkeuksellisen ilmeen, olivatpa ne päällä tai pois päältä.


LED-valo, joka on hellävarainen silmillesi

Hanki valot, jotka ovat hellävaraisia silmillesi. Philips EyeComfort -valaistus on suunniteltu siten, että se takaa parhaan mahdollisen suojan ja mukavuuden silmillesi. EyeComfortin avulla sinun ei tarvitse huolehtia haitallisesta välkkymisestä tai häikäisystä, joka voi aiheuttaa päänsärkyä. LED-lähteillä EyeComfort on erittäin korkea värin vääristymisindeksi, joten näet kotisi aina sellaisena kuin olet tottunut siihen päivänvalossa.


Erittäin tehokas polttimo

Philips-tuotemerkin taloudellisin polttimo tähän mennessä, eli Ultra Efficient. Jos etsit todella taloudellista ja tehokasta polttimoa, tämä on oikea valinta sinulle.

Miksi Ultra Efficient on askeleen pidemmälle verrattuna LED-polttimoihin?

  • Sen virrankulutus on lähes kolmannes ja se säästää 60 % energiaa verrattuna klassiseen LED-lamppuun.
  • Se säästää rahaa alhaisemman energiankulutuksen ansiosta.
  • Sen keskimääräinen käyttöikä on jopa 50 000 tuntia (kolme kertaa pidempi kuin klassisen LED-lampun käyttöikä).
  • Se on ympäristöystävällinen (se vähentää hiilijalanjälkeä ja rajoittaa materiaalijätteen määrää).


Philips Hue -älypolttimo

Muita energiansäästövaihtoehtoja, jotka auttavat sinua säästämään energiaa, ovat Philips Hue -älypolttimot. Sen lisäksi, että valot kuluttavat vähemmän energiaa himmennettäessä, niiden etuja ovat erityisesti automaatiossa. Intuitiivisen älyvalaistuksen ansiosta sinulle ei koskaan tapahdu esimerkiksi sitä, että unohdat sammuttaa valot poistuessasi kotoa. Philips tukee sinua energiansäästössäsi. Ja sammuttaa itse valot.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i