Tuuletin ALE | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kategorie AKCE

Suuri syksyn valaisin ale.

Alennus myönnetään kun tilaus on tehty asianmukaisesti, ei pelkästään lisäämällä tavarat ostoskoriin.

Alennuslaskelmat perustuvat alkuperäisiin hintoihin ehtojen mukaisesti.

Hyödynnä myös ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Tuulettimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima tarjoustuulettimia. Tutustu!


Mietitkö uuden tuulettimen hankkimista? Tuulettimien toimintaperiaate on yksinkertainen: tuuletin liikuttaa huoneilmaa ja tuo siten helpotusta kesän helteisiin. Nykyisin saatavilla on paljon erilaisia malleja ja se millaisen tuulettimen haluat, riippuu tarpeistasi ja toiveistasi.


Meiltä löytyvät tuulettimet alennusmyynnistä. Tämä kategoria pitää sisällään kattavan valikoiman erilaisia tuulettimia nyt tarjoushintaan. Jotta sen oikean tuulettimen löytäminen on sinulle vieläkin helpompaa, olemme jakaneet tuulettimet eri luokkiin, josta löydät hyviä tarjouksia parhaaseen hintaan tinkimättä kuitenkaan laadusta.


Erilaiset halvat tuulettimet


Jos kaipaat tuulettimeltasi käyttömukavuutta, silloin tuuletin kaukosäätimellä voi olla sinulle. Sinun ei tarvitse nousta sohvalta laittaaksesi tuuletin päälle tai pois päältä, vaan sen hallinta tapahtuu kaukosäätimellä. Tämä tekee tuulettimen käytöstä erittäin miellyttävää. Tämän rinnalla perinteiset tuulettimet, joissa on päälle/pois päältä kytkin, vaikuttavat vanhanaikaisilta. Kattotuulettimet ja tuuletinvalaisimet ovat yhä suositumpia. Ne asennetaan yleensä olohuoneeseen, jossa koko perhe voi nauttia tuulettimen tuomasta lempeästä ilmavirrasta. Kattotuuletin palvelee myös talviaikaan, jolloin se auttaa tasaamaan huoneen lämpötilaa ja siten sen avulla voi säästää lämmityskuluissa. Talvitoiminnossa pyörimissuunta on päinvastainen. Mikäli haluat kattotuulettimen tai tuuletinvalaisimen ympärivuotiseen käyttöön, varmista, että kyseisessä mallissa on tämä toiminto. Kaikissa kattotuulettimissa ja tuuletinvalaisimissa ei ole tätä ominaisuutta, joten olethan tarkkana ostohetkellä.


USB-tuuletin ja paristokäyttöinen tuuletin luokasta löydät kaikki tähän kuuluvat tuulettimet. Paristokäyttöinen tuuletin on helppo kantaa mukana. Huomioithan näiden tuulettimien koot. Kyseessä ovat yleensä pienet tuulettimet. Valikoimastamme löydät myös lattiatuulettimet, pöytätuulettimet ja tornituulettimet nyt alehintaan. Erityisesti mustat tuulettimet ovat nykyisin todella suosittuja perinteisen valkoisen tuulettimen rinnalla, kuten vaikkapa musta tornituuletin. Hyödynnä tuuletinale ja löydä itsellesi paras tuuletin tarjoushintaan! Huomioithan, että sinun kannattaa toimia nopeasti, jos iskit silmäsi johonkin tiettyyn tuulettimeen. Tarjouksemme ei ole voimassa ikuisuutta ja mallejakin on saatavilla vain rajallinen määrä. 

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.