Kuinka valitset valaisimen olo- ja makuuhuoneeseen? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valitset valaisimen olo- ja makuuhuoneeseen?

Olohuone ja makuuhuone
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Luultavasti meillä jokaisella on kattokruunu olo- tai makuuhuoneessa, joka toimii myös huoneen päävalaisimena. Usein kuitenkaan yksi päävalaisin ei riitä.

Luultavasti useimmilla teistä on kattokruunukohdevalo tai erilaisia kattovalaisimia, jotka toimivat päävalaisimena. Sinusta saattaa kuitenkin tuntua, että jotain puuttuu edelleen? Ei ihme. Jos sinulla on vain yksi valaisin makuuhuoneessa tai olohuoneessa, et ole luonut tilaan parasta mahdollista valaistusta. Tarvitset näihin huoneisiin kattokruunun lisäksi myös muita valaisimia, kuten erilaisia lattialamppuja.
 
 

Valaisimia tarvitaan olohuoneessa

Olipa sinulla sitten iso olohuone tai vain muutaman neliömetrin kokoinen huone, sinulla on tarvetta lattiavalaisimelle. Jos liikut kodissasi tai sinulla on vieraita, pidät päävalaisinta todennäköisesti päällä. Entä jos katsot televisiota tai haluat istua sohvalla mukaansatempaavan kirjan kanssa? Kattokruunun valossa ei ole paras suorittaa näitä toimintoja. Jotta tuntisit olosi hyväksi, sinun on käytettävä erilaisia lattiavalaisimia päävalaistuksen kanssa. Yksi vaihtoehto on seinävalaisin, joka kuten nimestäkin voi päätellä sijoitetaan yleensä seinälle. Yleensä seinävalaisimissa on katkaisin, joka sijaitsee suoraan kaapelissa, mutta muun tyyppisiin lamppuihin tarvitset virtajohdon verkkovirtaan liittämistä varten. Jos tätä ei ole hoidettu etukäteen, tarvitset taitavan sähköasentajan auttamaan sinua siinä.

Tämä ei ole kuitenkaan ainoa tapa täydentää päävalaistusta. Toinen vaihtoehto voi olla lattiavalaisin. Nämä lattiavalaisimet näyttävät hyvältä esimerkiksi sohvan vieressä tai huoneen nurkassa. Lisäksi etuna on, että tarjoamme myös monia himmennettäviä lattiavalaisimia. Voit säätää helposti valon kirkkautta sellaiseksi kuin tarvitset. Voit lisätä kirkkautta lukemista varten ja herättää mukavan tunnelman katsellessasi televisiota hämärässä.


 
 
Jos haluat elävöittää olohuoneesi sisustusta, voit napata kaksi lintua yhdellä iskulla ja ostaa koristeellisia pöytävalaisimia, jotka täyttävät sekä sisustus että lisävalaistus tarpeet.
                                                                                                                           
 
Makuuhuone ilman lamppuja? Ei tietenkään!
 
Mitä tulee makuuhuoneeseen, on sielläkin lisävalaistuksen tarve on yhtä suuri. Makuuhuoneeseen sopivat eri tyyppiset lattiavalaisimet. Et tietenkään tee virhettä, jos sijoitat huoneeseen lattia- tai seinävalaisimen. Makuuhuoneesta ei saisi myöskään puuttua yövalaisin. Tuskin voit kuvitella makuuhuonetta ilman yöpöytävalaisimia, sillä useimmasta meistä on mukava lukea kirjaa tai lehteä makuuhuoneessa. Koska makoilemme makuuhuoneessa yleensä illalla, päävalo saattaa häiritä sinua tarpeettomasti. Siksi on tarpeen valita lattiavalaisin, joka valaisee oikein. Ei liian vähän ettet vahingoittaisi silmiäsi, muttei myöskään liian kirkkaasti niin että valo häikäisisi sinua. Tarjoamme erilaisia klassisia lattiavalaisimia sekä moderneja valoja kuten LED-lamppuja, joista osa on myös varustettu näytöllä. Joten jos pidät modernista tekniikasta, voit ostaa myös modernin lampun makuuhuoneeseesi.
 
 
Jos sinulla on ollut vain yksi valaisin kotona tähän saakka, on nyt aika korjata tämä epäkohta.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i