Immax lanseeraa uuden älykkään valaistuksen hallinnan standardin | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Immax lanseeraa uuden älykkään valaistuksen hallinnan standardin

Uutiset valomania.fi

Karoliina

BEACON-toiminnon avulla voit ohjata kodin älykästä valaistusta yhdellä kaukosäätimellä. Sinun ei tarvitse käyttää mobiilisovellusta yksittäisten laitteiden ohjaamiseen.

Immax-älykotilaitteiden valmistaja tuo yli 100 erilaista design-älyvalaistusta, jotka kommunikoivat Wi-Fin kautta ja joissa on myös TUYA-siru. Sen ansiosta voit yhdistää sen muiden merkkien yhtä varusteltujen tuotteiden kanssa. Koko toimenpide suoritetaan sitten Immax NEO PRO -sovelluksen kautta.

BEACON-toiminto muuttaa pelin


Uusi BEACON-tekniikka on suuri etu kaikille kotitalous käyttäjille. Ohjaus kaukosäätimellä on yksinkertaisempaa ja nopeampaa. On tärkeää mainita, että kaikki tapahtuu sillä ehdolla, että laitteessa on BEACON-toiminnolla varustettu TUYA-siru. 


Langaton ohjaus kommunikoi Bluetooth-protokollan kautta ja luo niin sanotun mesh-verkkotoiminnon, jossa signaali välitetään yksittäisten tuotteiden välillä. Tämän ansiosta hallita laitteita entistä pidemmän välimatkan päästä. Kuvittele, että seisot olohuoneessa ja valaiset koko kotitalouden yhdellä napsautuksella kaukosäätimessä.


Voit asettaa kaukosäätimen Immax NEO PRO -sovelluksessa. Et voi valita vain määritettyjen valojen perussytytystä ja sammutusta, vaan voit myös luoda tuoteryhmän automatisoinnin.

Yhteensopivuus kaikilla markkinoilla


Immax on jo käyttänyt tätä toimintoa uusissa design-älyvalaistuksen kokoelmissa. Valikoimasta löydät riippuvalaisimet, katto- ja pöytävalot. BEACON-toiminto sisältyy myös älykkäisiin RGB-lamppuihin Immax NEO LITE.


Immax-valot tunnetaan maksimaalisesta yhteensopivuudestaan eri järjestelmien kanssa kuten esimerkiksi iOS, Android, ääniavustajat Amazon Alexa, Apple Siri -pikakuvakkeet ja Google Assistant. TUYA-sirun ansiosta ne ovat myös täysin yhteensopivia LIDL-tuotemerkin ja muiden tuotteiden kanssa.


VINKKI: Kokeile BEACON-toimintoa kotitaloudessasi. Meidän on nostettava esille Immax NEO LITE ASTA valo uudesta kokoelmasta. Sen muotoilu ja 125 cm:n koko tekivät meihin vaikutuksen.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i