Immax NEO -valojen toiminnot kämmenelläsi | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Immax NEO -valojen toiminnot kämmenelläsi

Tietoa merkeistä

Karoliina

Immax-yritys tarjoaa laajan valikoiman tuotteita älykotiin. Tutustu ja löydä muuta arvokasta tietoa brändistä.

Älykäs koti Immax NEO-tuotteilla

Immax NEO täyttää kaikki huippuluokan älykotiratkaisun parametrit tarjoten sinulle täyden hallinnan kotisi laitteista. Voit hallita laitteiden toimintoja ja seurata niiden kulutusta helposti ja kätevästi.


Immax NEO PRO -sovellus on erinomainen apuväline tähän tarkoitukseen. Sovelluksen voi ladata kätevästi puhelimeen tai tablettiin App Storesta tai Google Playsta. Se auttaa sinua ohjaamaan kotisi laitteita ja seuraamaan niiden kulutusta tarkasti ja vaivattomasti.

Immax NEO- ja Immax NEO LITE -sarjat

Suunnittele älykkään kodin jokainen elementti tarkasti Immax NEO- ja Immax NEO LITE -sarjojen laitteiden avulla. Valikoimasta löytyy kaikki tarvittavat laitteet, kuten valaistus, kamerajärjestelmät, turvaelementit, lämmitys, ohjauselementit, LED-lamput ja paljon muuta, jotka tekevät kodistasi todella älykkään.


Immax NEO -sarjan avulla voit yhdistää yksittäiset elementit yhdeksi ohjattavaksi yksiköksi. Kaikkia laitteita voidaan valvoa Immax NEO PRO -sovelluksen kautta, jolloin ne voivat kommunikoida keskenään ilman erillisiä komentoja. Hyödynnä automaatio ja anna kodin hallita itseään.


Esimerkiksi aamulla herätessäsi voit käynnistää määrittelemäsi reaktioketjun. Valot syttyvät tiettyihin tiloihin haluamallasi voimakkuudella, lämpötila nousee miellyttäviin asteisiin automaattisesti, kamerat sammuttavat liiketunnistuksen ja ulkokastelu käynnistyy sääennusteen mukaisesti. Kaikki tämä on mahdollista Immax NEO -sarjan avulla.


Älä pelkää muodostaa yhteyttä

Älykäs koti kehittyy jatkuvasti, mutta eri valmistajien laitteiden yhteensopimattomuus voi olla ongelma. Immax NEO ratkaisee tämän ongelman ainutlaatuisella TUYA-tekniikallaan. Se pystyy yhdistämään eri valmistajien tuotteita, jotka toimivat ZigBee-, WiFi- ja Bluetooth Mesh -verkoissa. Immax NEO on myös yhteensopiva kaikkien yleisesti käytettyjen ääniohjausjärjestelmien, kuten Applen Siri Shortcuts, Amazonin Alexan ja Google Assistantin kanssa.


Immax NEO on yhteensopiva myös Matter-alustan kanssa tulevaisuudessa, mikä parantaa sen yhteensopivuutta entisestään. Immax NEO on ensimmäinen alusta, joka pystyy yhdistämään kaikki Smart Home -tuotteet yhteen yksikköön, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka haluavat luoda täysin älykkään kodin.

Sovelluksen hallinta

Immax NEO PRO:n hallinta on erittäin helppoa ja intuitiivista, ja se on saatavilla kaikkialla maailmassa. Lisäksi Immax NEO PRO:n täydet oikeudet omistava omistaja voi antaa hallintaoikeudet myös kahdelle muulle järjestelmänvalvojalle, joilla on samat oikeudet kuin omistajalla. Lisäksi jopa 10 tavallista käyttäjää voi käyttää sovellusta rajoitetuilla oikeuksilla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit lisätä kaikki perheenjäsenesi hallitsemaan kodin laitteita.


Immax NEO PRO on yhteensopiva myös ääniohjausjärjestelmien, kuten Google Homen ja Amazon Alexan kanssa, joten voit käyttää niitä helposti kotona. Näin voit helposti ohjata kodin laitteita käyttämällä vain ääntäsi.


Sovelluksen etusivulta löydät seuraavat luokat:

  1. Kun käynnistät sovelluksen, näet nykyisen suojausasetuksen, suosikkilaitteet ja kameran. Löydät kaiken tämän "Turvallisuus"-osiosta.
  2. Näet kaikki kodin laitteet "Huone"-luokassa.
  3. Toinen luokka "Älykkäät kohtaukset" tarjoaa vaihtoehtoja kohtausasetuksiin ja automaatioon.
  4. Uutiset-luokassa näet sovelluksen ilmoitukset ja uutuudet.
  5. "Ostoskeskus" -luokka on myös lisätty sovellukseen, josta voit helposti ostaa Immax-laitteita.

Kodin ja sovelluksen turvallisuus 

Tutustu Immax NEO -turvajärjestelmään. Valikoimassa on ulko-, tyylikkäitä sisä- ja moderneja aurinkoälykameroita. Voit katsella kuvaa jatkuvasti matkapuhelimellasi, vaikka olisit satojen kilometrien päässä. Toiminnot, kuten liikkeentunnistus, pimeänäkö ja kaksisuuntainen viestintä ovat arkipäivää.


Yksi uutuus on älykäs Immax NEO -ovilukko. Avaimeton pääsy, sormenjälki ja mahdollisuus tarjota virtuaalisia vierasavaimia. Kauneus piilee ensisijaisesti ohjauksessa puhelimen älysovelluksen kautta. Sovelluksessa voit avata lukon etänä tai luoda kertaluonteisen koodin vierailijoille. Lukko täyttää tiukimmatkin turvallisuusstandardit ja on läpäissyt Airbnb-sertifioinnin.


Turvajärjestelmä sisältää myös video-ovikellon, magneettianturit ikkunoihin ja oviin sekä liiketunnistimet.


Uusi palvelu on pilvitallennus kameran tallennuksiin sovelluksessa. Sen avulla voit tallentaa materiaalia ja valokuvia kameroista myöhempää katselua varten. Kaikki sijaitsee täysin suojatulla etäpalvelimella. Kukaan ei saa mahdollisuutta tarkastella yksityisyyttäsi.

Immax -valaistus

Immax NEO PRO -älysovelluksen avulla voit hallita yli 100 erilaista design- valaisinta. Valojen ohjaaminen on helppoa ja intuitiivista. Valojen ohjauksessa käytetään Zigbee-tekniikkaa, jonka ansiosta voit yhdistää valot älykkääseen yhdyskäytävään, joka toimii keskusyksikkönä ja yhdistää laitteet samalla tiedonsiirtoprotokollalla.


Dynaamisen valonsäädön avulla voit helposti muuttaa valon värin, voimakkuuden ja ajastuksen. Voit myös käyttää älykkäitä kohtauksia, kuten aamuherätyskohtausta, jossa valot syttyvät asteittain.


Immax NEO PRO -älysovelluksen avulla voit ohjata kaikenlaisia valaistusratkaisuja, kuten riipus-, seinä-, katto- ja pöytävalaisimia. Valikoima on kuitenkin paljon laajempi. Voit myös ohjata LED-hehkulamppuja ja LED-nauhoja, jotka ovat erittäin energiatehokkaita ja kestäviä. Kaikki valaisimet ja muut laitteet toimivat WiFi- tai BT Mesh -verkon yhteydessä, ja niitä voidaan ohjata älysovelluksen kautta.


Immax NEO PRO -sovellus on saatavilla kaikkialla maailmassa, ja sillä on täysi oikeus hallita järjestelmää. Lisäksi kaksi muuta järjestelmänvalvojaa voi hallita järjestelmää samalla tasolla, ja jopa kymmenen muuta käyttäjää voi käyttää sovellusta rajoitetuilla oikeuksilla. Immax NEO PRO on myös yhteensopiva Google Homen ja Amazon Alexan ääniohjausjärjestelmien kanssa.

Miten Immax NEO -kaukosäädin nollataan

Immax NEO -kaukosäätimen nollaaminen sisältää seuraavat vaiheet: 

  1. Paina kaukosäätimen ON- ja OFF-painikkeita samanaikaisesti.
  2. Pidä painikkeita painettuna, kunnes merkkivalo vilkkuu. Tämä tapahtuu noin 5 sekunnin kuluttua.
  3. Kaukosäätimen LED-valo alkaa vilkkua. Tämä tarkoittaa, että nollausprosessi on alkanut.
  4. Odota noin 40 sekuntia, kunnes diodi lakkaa vilkkumasta.
  5. Kun näin tapahtuu, kaukosäätimen nollaus on valmis.


Milloin kaukosäädin nollataan?

On olemassa muutamia tapauksia:

  1. Haluat peruuttaa kaikki nykyiset kaukosäätimen asetukset.
  2. Kaukosäädintä ei voi yhdistää valon kanssa.
  3. Aiot purkaa kaukosäätimen ja valon pariliitoksen ja haluat liittää kaukosäätimen pariksi eri valolla.

Immax NEO -valojen nollaus

Immax NEO -valon nollaus on yksinkertaista. Tärkeintä on säilyttää valon syttymis- ja sammutusrytmi.

Se tehdään seuraavasti:

  1. Sytytä valo 5 kertaa ja sammuta se sitten 4 kertaa pääkytkimestä. Kytke se päälle sekunniksi ja sammuta se kahdeksi sekunniksi.
  2. Pidä ohjauspainiketta painettuna viidennen käynnistyksen aikana, ennen kuin valo vilkkuu (noin kahden sekunnin ajan). Vahvistat tämän sammuttamalla sen vielä kahdeksi sekunniksi ja kytkemällä sen sitten uudelleen päälle. Kun valo vilkkuu, se tarkoittaa, että valon nollaus on onnistunut.


Yleisin virhe valoa nollattaessa on rytmin ylläpitämättä jättäminen (sekunti sytytessä ja kaksi sammutettaessa).



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i