Kuinka valitset kylpyhuoneeseen kattovalaisimen? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valitset kylpyhuoneeseen kattovalaisimen?

Kylpyhuonevalaistus
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Jos pidät modernista tyylistä, voit valaista kylpyhuoneesi LED-nauhoilla tai kattovalaisimilla.

Voit valaista kylpyhuoneesi useilla tavoilla. Ihmiset ostavat useimmiten kattoon kiinnitettyjä valaisimia, mutta riipusvalaisimet ja LED-valot ovat tulleet viime aikoina yhä suosituimmiksi.

Kohdevalot katossa ja seinällä
 
Kylpyhuone on tila, jossa on yleensä vain pieni ikkuna, joten suurin osa valosta tuotetaan valaisimilla. Ne ovat joko sijoitettu peilin yläpuolelle (voit lukea lisää artikkelista Kuinka valita peilivalo kylpyhuoneeseen), kattoon tai seinille. Riippumatta siitä minkä tyyppisen kohdevalon valitset, muista tarkistaa valaisimen IP-luokitus, että tiedät mihin kylpyhuoneen alueseen voit sijoittaa valaisimen (voit lukea lisää artikkelista Kuinka valita kylpyhuoneen valo).

Jos pidät yksinkertaisesta ja vaatimattomasta suunnittelusta, saatat pitää kattovalosta, joka kiinnitetään kattoon ja tarjoaa yhden sävyn voimakasta valoa. Näitä valaisimia yhdistää yleensä pyöristetty muoto, mutta saatavilla on myös neliön muotoisia malleja. Voit myös valaista kylpyhuoneesi kohdevaloilla, jotka on joko sijoitettu kattoon tai seinälle. Jos sinulla on suuri kylpyhuone, suosittelemme sijoittamaan tilaan kauniit seinävalot.
 
 
 
 
Ripustettavat kattovalot ovat trendikkäitä 
 
Jos haluat modernin kylpyhuoneen, suosittelemme että ostat LED-nauhat, joiden avulla voit vaihtaa väriä. Erittäin suosittuja ovat myös kohdevalaisimet, jotka upotetaan suoraan kattoon. Näiden kohdevalaisimien etuna on, että ne eivät häiritse kattolinjaa, mutta tarjoavat riittävästi valoa. Lisäksi joitain ripustettavia kattovaloja voidaan kääntää eri suuntiin.
 
 

  
On selvää, että kylpyhuoneessa on oltava hyvä valo, joten älä säästele valaistuksen kuluissa. Älä myöskään unohda, että laattojen väri vaikuttaa valovoimaan. Tummat laatat heijastavat vähemmän valoa kuin kirkkaat laatat, joten tällöin tarvitset voimakkaampia tai useita valonlähteitä.

Valonlähteestä puhuttaessa sinun tulisi valita se todella huolellisesti. Jotta tilassa olisi hyvä valo, polttimon värin tulisi olla viileä valkoinen ja lampun tulisi toistaa värit mahdollisimman uskollisesti (mikä tarkoittaa, että Ra-arvon on oltava vähintään 80).

null 
 

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i