Kuinka valita paras valaistus makuuhuoneeseen? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valita paras valaistus makuuhuoneeseen?

Olohuone ja makuuhuone
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Makuuhuone on paikka missä levätään ja rentoudutaan, joten valaistus tulisi valita sen mukaan. Tarvitset ainakin kattovalaisimen ja lampun.

Mukavuutta kauko-ohjattavilla valaisimilla

Makuuhuoneilla on kodeissa merkittävä asema ja oikea valaistus voi entistä enemmän korostaa huoneen ilmapiiriä ja muuttaa makuuhuoneen todelliseksi rentoutumisen paratiisiksi. Siksi suosittelemme, että valitset tilaan mieluummin pienemmän valovoiman valaisimet. Jos sinulla on vaatekaappi makuuhuoneessa, ota huomioon tilan hämäryys, sillä se saattaa vääristää vaatteiden värejä.
 

Hyvän makuuhuoneen valaistuksen keskeinen osa on keskusvalaisimet. On hyvä, jos valaisimet eivät tuota suoraa valoa, toisin sanoen ne tulisi suunnata ylöspäin. Tarjoamme kattovalaisimia jotka voivat olla joko hyvin yksinkertaisia, ja valaisimia, jotka koostuvat useista pienistä yksittäisistä valoista. Makuuhuoneeseen jossa on matalampi katto suosittelemme kattoon kiinnitettäviä kattovalaisimia, jotka suurentavat tilaa visuaalisesti. Niissä etuna on myös, että jotkut kiinnitettävät kattovalot ovat kauko-ohjattavia. Näin voit helposti säätää erilaisia värivaloja sängystä käsin.

Erittäin suosittu keskusvalaistustyyppi on kattokruunu. Valitse ne makuuhuoneesi sisustustyylin mukaan. Asiakkaat ostavat useimmiten moderneja ja muotoiltuja kattokruunuja, mutta verkkokaupassamme on tarjolla myös rottinkia tai kristallia.

                                                   
Yöpöytävalaisin

Monilla on tapana lukea makuuhuoneessa, joten kattokruunun tai kattovalon lisäksi huoneeseen tarvitaan myös lamppu. Voit valita lattiavalaisimen (tämän tyyppinen lamppu sopii television lähellä olevaan tilaan, jos sinulla on televisio makuuhuoneessa) tai useita pienempiä lamppuja. Mikä on oikea pöytävalaisin makuuhuoneeseen? Ensinnäkin lamppu ei saisi häikäistä sinua tai kumppaniasi, joka ei ehkä ole niin intohimoinen lukija. Valitse tästä syystä lamppu varjostimella tai lamppu, jota voi säätää ja kääntää varresta. Tämä ominaisuus on kätevä, jos haluat loikoilla tai istua lukiessasi. Mahdollisuus himmentää valoa voi olla myös hyödyllinen ominaisuus.
 

Jos sinulla on suuri makuuhuone, voit sijoittaa sinne useita seinävalaisimia. Ja jos sinulla on tarve käydä wc:ssä yöllä, on järkevää hankkia yövalo. Yövalo on varustettu liiketunnistimella, joten valo syttyy automaattisesti ja sammuu pian sen jälkeen, joten sinun ei tarvitse enää huolehtia, että kompastut johonkin tai herätät kumppanisi laittamalla valon päälle.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i