Läpimurto SpaceSense-toiminto, uusi sovellus ja WiZ-tuotteet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Läpimurto SpaceSense-toiminto, uusi sovellus ja WiZ-tuotteet

Tietoa merkeistä

Karoliina

SpaceSense-toiminnolla WiZ tuo vallankumouksellisen innovaation kotitalouksien valaistukseen. Lisäksi se esittelee uuden WiZ V2 -sovelluksen sekä uusia tuotteita.

Enemmän mukavuutta käyttäjälle. Tämä on yhden lauseen yhteenveto WiZ Smart Lightingin uudesta sovelluksesta, toiminnoista ja tuotteista. Niiden ansiosta kotisi on mukavampi ja hauskempi.

SpaceSense – läpimurto innovaatio kotitalouksien valaistuksessa

Ainutlaatuinen SpaceSense-toiminto perustuu vallankumoukselliseen patentoituun Wi-Fi-verkon tunnistustekniikkaan, joka vie kodin automaation uudelle tasolle. Huoneessa olevia Wi-Fi-signaaleja käytetään liikkeen havaitsemiseen. Ne havaitsevat vähäisen häiriön Wi-Fi-signaaleihin, kun joku on tietyssä paikassa. Järjestelmä tallentaa nämä pienet signaalinvoimakkuuden vaihtelut, ja WiZ-valot oppivat, jos henkilö tai esine liikkuu huoneessa. Havainto toimii kaikkiin suuntiin eikä vaadi suoraa näkyvyyttä, antureita tai paristoja asennuksen aikana verrattuna perinteiseen liiketunnistimeen. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia yksityisyytesi loukkaamisesta. SpaceSense ei tunnista ihmisten tarkkaa sijaintia eikä myöskään tunnista kasvoja. Kerättyjä tietoja ei siirretä Internetiin tai pilvipalveluihin.


SpaceSense tekee elämästäsi helpompaa joka päivä. Se sytyttää automaattisesti valon huoneessa heti, kun astut sisään ja sammuttaa sen, kun astut huoneesta ulos. Järjestelmä menee vielä pidemmälle yksittäisten asetusten ansiosta. Voit esimerkiksi estää lemmikkejäsi sytyttämästä ja sammuttamasta valoja liikkuessaan huoneessa. Voit tehdä tämän asentamalla vähintään kaksi valoa jokaiseen huoneeseen ja yhdistämällä ne WiZ V2 -sovellukseen.


Uusi sovellus WiZ V2

Ensimmäistä kertaa vuonna 2016 julkaistun julkaisunsa jälkeen WiZ suunnittelee uudelleen sovelluksensa, joka on koko ekosysteemin ydin, yhdistäen ja välittäen kaikki sen toiminnot. Se vaatii asennuksen käyttääksedi sitä, koska se ei ole alkuperäisen version päivitys, vaan uutuus. Siinä on monia uusia toimintoja, mukaan lukien mainittu SpaceSense. Sen suurimmat edut ovat jopa parempi ja yksinkertaisempi ohjaus. Tarvitset vain muutaman napsautuksen tehdäksesi asioita tarpeidesi mukaan.


Toinen parannus sovelluksen asetteluun on sen selkeämpi ulkoasu ja sujuvampi vuorovaikutus. Etusivu tarjoaa yleiskatsauksen kaikista huoneista, joten näet, ovatko valot päällä, sen kirkkaustason ja tällä hetkellä käytetyt tilat. Voit säätää mielialaa liikuttamalla sormeasi huoneen kuvakkeen ympärillä, säädä kirkkauttasi tai tarkastele laiteryhmiä sovelluksessa. Kaikki tämä on intuitiivista ja nopeaa.

Uusia tuotteita WiZ

Sigify-yritys laajentaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa uuden tyyppisillä valaisimilla ja valaisimilla, joilla voit sisustaa kotisi täsmälleen makusi mukaan.


Kannettava floppivalopylväs on loistava valinta sinulle, jos haluat valaista koko huoneen lukemattomilla väriyhdistelmillä. Tämä korkea lattiavalaisin luo halutun tunnelman huoneen seiniltä heijastuvien valotehosteiden avulla. Sen teline on  myös irrotettava. Voit sijoittaa lampun minne haluat.


Uusi uutuus pöytä- ja lattiavalaisimien perheestä WiZ on Bar Lineaar Light. Se on kapea valokisko, joka säteilee paljon värejä. Mittojensa ansiosta se sopii pienempiin tiloihin.


Jos etsit harkittua tapaa piristää talosi tiloja, Paneelikattovalo sopii mihin tahansa tyylikkääseen sisustukseen on vahva ja tyylikäs sisustus.


Voit käyttää WiZ-tuotteita myös ulkona. Ulkona oleva merkkivalo kirkastaa puutarhaan tai parvekkeelle 16 miljoonalla värillä, eikä vain juhlakauden aikana. Valaisin on täysin vedenpitävä ja kestää helposti sään vaikutuksia. Se tarjoaa täyden paletin valkoista ja värillistä valoa, joten voit käyttää sitä ulko- ja sisätilojen kaunistamiseen kaikkina vuodenaikoina.


Uusin valaistuslisävaruste on Älypainike, joka mahdollistaa valojen ohjaamisen yhdellä napsautuksella. Tämä kannettava painike lähettää komennot langattomasti suoraan valoihin, joten se toimisi myös toimimattoman Wi-Fi-yhteyden kanssa. Voit kiinnittää sen seinälle tai kiinnittää mihin tahansa metallipintaan (esimerkiksi jääkaappiin), koska sen takaosassa on magneetti.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i