Osta ilman huolia | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Osta ilman huolia

Tietoa ostosta

Karoliina

Etkö ole varma tilasitko oikeat tuotteet? Vai oletko jo ostanut tuotteita ja huomannut myöhemmin, että haluaisit eri värisen tai muotoisen valaisimen? Vai oletko löytänyt verkkokaupastamme valaisimen, josta pidät paremmin? Kaikki nämä tapaukset voidaan ratkaista ja me autamme sinua mielellämme siinä.

Voit palauttaa tuotteet 60 päivän kuluessa

Jos ostit tuotteet henkilökohtaiseen käyttöön, asiakkaana (kuluttajana) sinulla on oikeus palauttaa tilatut tuotteet viimeistään 60 päivän kuluttua toimituspäivästä. Tämä on helppoa, joten sinun ei tarvitse huolehtia virheostoista. Sinun täytyy vain täyttää palautuslomake ja lähettää tuotteet yhdessä tulostetun ja täytetyn palautuslomakkeen kanssa osoitteeseen OMNIVA EE (sorting center) Packeta International - 90020369 Rukki tee 7 Lehmja, 75306 Harju maakond, Estonia. Lisätietoja tuotteiden palauttamisesta löytyy täältä.

 
Hyvitämme rahat välittömästi
 
Teemme hyvityksen heti kun olemme vastaanottaneet palauttamasi tuotteet. Ja miten tiedät, että tuotteet ovat toimitettu turvallisesti meille? Välittömästi paketin vastaanottamisen jälkeen, saat meiltä sähköpostin, jossa löydät kaikki tarvittavat tiedot. Joten, ei mitään syytä huoleen, voit nauttia miellyttävistä ja vaivattomista ostoksista verkkokaupassamme.
 
Jos et ole vielä varma mitä tuotteita tilata, miten tilata tai miten palauttaa ostetut tuotteet, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, autamme mielellämme.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.