Saat paljon etuja rekisteröitymällä verkkokauppaamme | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Saat paljon etuja rekisteröitymällä verkkokauppaamme

Tietoa ostosta

Karoliina

Rekisteröityminen verkkokauppaamme etujen saamiseksi vie vain muutaman sekunnin. Tilausten yleiskatsauksen lisäksi saat tietoa kaikista tärkeistä uutuuksista ja erikoistarjouksista.

Verkkokauppaamme rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Lisäksi se on pienen vaivan arvoista, sillä tarjoamme sinulle asiakasetuja. Tarkastellaan niitä seuraavissa kappaleissa.

Rekisteröinnin vaiheet

Uuden tilin luomisen yhteydessä voit valita neljä eri tapaa, mukaan lukien rekisteröityminen Facebookin, Googlen, Seznamin tai sähköpostin kautta. Kolmella ensimmäisellä vaihtoehdolla sinun tarvitsee vain olla kirjautuneena kyseisille alustoille ja homma hoituu. Rekisteröityessäsi sähköpostin kautta sinun tarvitsee vain valita salasana. Kirjautuminen jo rekisteröityneelle tilille toimii täsmälleen samalla tavalla.

Tilini

Oma tili -luokan avulla voit muuttaa tilisi henkilötietoja tai salasanan muutamassa sekunnissa. Tai voit myös käyttää Muokkaa henkilökohtaisia tietoja tai Salasanan vaihtoa, jos sinun tarvitsee muokata tietoja vain jossakin näistä versioista.

Tilaushistoria

Ilmoittautumisesta nykypäivään. Tilaushistoria-osiossa löydät täydellisen luettelon tilauksistasi ja niiden laskuista. Lisäksi voit helposti suodattaa tilauksia julkaisupäivän, asiakirjanumeron tai niiden nykyisen tilan mukaan.

Viimeksi ostetut tuotteet

Tästä kategoriasta löydät verkkokaupastamme ostamasi tuotteet ostopäivän mukaan lajiteltuina.

Suosikkikohteet 

Löysitkö verkkokaupastamme tuotteita, joista pidät ja harkitset niiden ostamista? Tallenna ne vain napsauttamalla sydänsymbolia tietyssä tuotevälilehdessä. Profiiloso Suosikkikohteet-osiossa löydät luettelon suosikeistasi.

Ladattavat

Tässä osiossa pääset käsiksi tuotteiden käyttöohjeisiin tai turvallisuusohjeisiin. Löydät kaikki oppaat ja tärkeät asiakirjat järjestyksessä yhdestä paikasta.

Edulliset hinnat ja uutuudet

Verkkokauppaamme rekisteröitymisen ansiosta et jää paitsi mistään. Voit odottaa tuotetarjouksia ja etuhintoja. Tilaamalla uutiskirjeen varmistat myös, että saat meiltä säännöllisesti uutiskirjeitä, joissa tiedotamme verkkokaupan uutuuksista ja muista erikoistarjouksista.


Älä odota turhaan, olet vain muutaman sekunnin päässä monista eduista.


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i