Uusi automatisoitu varasto nopeampaa ja tehokkaampaa tilausten käsittelyä varten | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Uusi automatisoitu varasto nopeampaa ja tehokkaampaa tilausten käsittelyä varten

Uusi automatisoitu varasto nopeampaa ja tehokkaampaa tilausten käsittelyä varten
Tietoa yrityksestä

Karoliina

Valomanian emoyhtiö, Euroopan toiseksi suurin verkkokauppa valaistustuotteille, reagoi aktiivisesti kasvavaan kysyntään ja asiakkaiden kasvaviin vaatimuksiin palvelun nopeudesta ja laadusta. Yhtiö on loppuunsaattamassa kahden uuden varastohallin rakentamista samalla kun se ottaa käyttöön uuden varastonhallintajärjestelmän helpottaakseen tuotteiden valmisteluprosessin automatisointia.

Tämän lisäksi Valomanian emoyhtiö on yksi tunnetuimmista yrityksistä kaupankäynnin maailmassa, mikä käy ilmi tuhansilta tyytyväisiltä asiakkailta saaduista positiivisista arvosteluista ja toistuvista sijoituksista eurooppalaisten digitaalisen kaupankäynnin johtavien yritysten rankingtaulukoihin.


Tuotteidemme kysynnän kasvaessa ja valikoiman laajentuessa varastotilan lisätarve on lisääntynyt viime vuosina. Investointi uuteen varastoon on osoittautunut loogiseksi strategiseksi askeleeksi.


Lisää tilaa ja prosessiautomaatiota


Lokakuussa valmistuva yli 9 000 neliömetrin varastohalli ja uusi 4 500 lavan halli, jonka korkeus on peräti 19 m, lisäävät merkittävästi varastotilaa, mikä antaa meille mahdollisuuden ylläpitää suurempia varastosaldoja ja vastata kysyntään entistä nopeammin.


Varastokapasiteetin lisäyksen ohella Valomania on myös ottanut käyttöön uuden Kvados a.s.:n järjestelmän mySTOCK® WMS (Warehouse Management System), jonka avulla yritys voi optimoida varastoprosesseja tekoälyn ja koneoppimisen avulla. Automaatio auttaa parantamaan tavaroiden keräilyprosessia ja valmistelja toimitusta varten. Asiakkaat voivat sitten nauttia tilauksistaan entistä nopeammin.


Uudet tilat (merkitty kartalle punaisella) täydentävät useita entisen teollisuusalueen alkuperäisiä varastohalleja, joissa sijaitsevat myös logistiikkaosasto ja asiakaskeskus. Yrityksen hallintokeskuksen vieressä on kolme muuta varastohallia.Matka Valomanian historiaan

Valomanian emoyhtiö on ollut markkinoilla 25 vuotta, ja on siinä ajassa kyennyt kasvamaan verkkokaupan toiseksi suurimmaksi valotoimijaksi. Tällä hetkellä se toimii 26 Euroopan maassa.

Myymme yli 200 valaisinmerkkiä, valikoimassamme on 50 000 tuotetyyppiä, varastossamme on tuotteita yli 2 miljoonaa kappaletta. Olemme toimittaneet tähän mennessä yli 4 miljoonaa tilausta asiakkaillemme.Asiakkaat ovat aina etusijalla

Olemme tietoisia siitä, että tyytyväinen asiakas tulee takaisin, ja siksi panostamme kaikkemme pystyäksemme tarjoamaan hyvin organisoidun verkkokaupan, joka on täynnä inspiraatiota, helppoa ja mukavaa ostokokemusta, nopeita ja luotettavia toimituksia sekä yksinkertaista reklamaatiota mahdollisissa ongelmatilanteissa. Asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset kasvavat edelleen ja tiedämme, että voimme vaikuttaa positiivisesti yrityksemme kehitykseen panostamalla heidän tyytyväisyytensä. Siksi sopeutamme jatkuvasti valikoimaamme asiakkaiden tämänhetkisiin tarpeisiin ja etsimme uusia tapoja tehdä asioita paremmin. Uusi varasto auttaa meitä tässä aivan varmasti.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i