Kattokruunut - Klausen | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kattokruunut - Klausen

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kattokruunu tuo ripauksen luksusta kotiisi. Löydä omasi!


Kattokruunu tai kristallikruunu tuo kotiisi hohtoa ja loistetta. Se valaisee tyylikkäästi ja kirjaimellisesti kruunaa tilan. Entisaikaan kristallikruunut viestivät perheen varallisuudesta ja nykyäänkin se henkii ylellisyyttä ja luksusta. 


Mikäli haluat ripauksen luksusta kotiisi tai haluat valaista kotisi tyylillä, kristallikruunu kattoon tai kattokruunu on silloin erinomainen valinta. Yleensä lumoava kattokruunu sijoitetaan kodin isoimpaan huoneeseen, saliin tai keittiöön. Mitään lukkoon lyötyä kohtaa ei kuitenkaan ole, vaan kattokruunun paikka riippuu ennen kaikkea omasta mieltymyksestäsi. Kattokruunu on kotisi todellinen katseenvangitsija. 


Monien mahdollisuuksien kattokruunu


Kattokruunuissa on erittäin paljon valinnanvaraa. Yhä useampi haluaa omaan kotiinsa ylellisen ja tyylikkään kristallikruunun tai kattokruunun. Perinteinen kristallikruunu on ikisuosikki, mutta sen rinnalla myös design-kattovalaisin tai musta kristallikruunu ovat nousseet suosituiksi. Pinkki kattokruunu sopii vaikkapa lastenhuoneeseen tuomaan iloisen väripilkun. Valkoinen kattokruunu on hillitty ja tyylikäs monenlaiseen tilaan. Mikäli haluat itsellesi kattokruunun uudenlaisella ilmeellä tai etsinässä on moderni kattovalaisin, silloin paras vaihtoehto on luultavasti design-kattovalaisin. Saatavilla on myös LED-kattovalaisin ja LED-kristallivalaisin sinulle, joka haluat pitkäikäisen, tehokkaan ja energiaa säästävän valaisimen. 


Onko kotisi sisustus täynnä historian havinaa? Silloin sinulla on paljon valinnanvaraa. Uusi valaisin voi olla perinteinen kristallikruunu, klassinen kattokruunu, vintage-kattokruunu tai rustiikkinen kattokruunu. Valikoimastamme löydät myös puiset kattokruunut. Puinen kattokruunu tuo oman säväyksensä tilaan. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme! Löydät varmasti sopivan kattokruunun kotiisi.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i