Kuinka valita lastenhuoneen kattokruunu? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valita lastenhuoneen kattokruunu?

Lastenhuoneen valaistus
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Kattovalaisin tai kattokruunu on tarpeellinen lastenhuoneeseen oikean valaistuksen takia. Sen lisäksi on hyvä ostaa seinävalaisin ja kohdevalo.

Haluatko luoda lapsellesi kauneimman huoneen? Muistathan siis, että huonekalujen ja maalipintojen lisäksi tärkeitä ovat myös erilaiset värikkäät valot. Ole varovainen, ettet valitse valaisinta vain sen muotoilun perusteella, sillä ennen kaikkea lastenhuoneen valaisimien on oltava turvallisia ja toimivia.


Hauskat kattokruunut

Tarvitset lastenhuoneeseen valaisimia, joita hyödynnetään enemmän, kun lapsi kasvaa ja alkaa opiskella tai lukea. Siksi aluksi kannattaa etsiä ensisijaista keskusvalaisinta. Matalakattoisiin huoneisiin suosittelemme kiinnitettäviä kattovalaisimia. Myös kohdevalaisimet sopivat hyvin mataliin kattoihin. Molempia valotyyppejä on saatavana eri väreinä ja muotoina.
 
Erittäin suosittuja ovat myös lastenhuoneen kattokruunut, joissa on käytetty luovuutta. Kattokruunuja on tarjolla esimerkiksi lentokoneen, auton ja eläinten muodoissa. Valitessasi minkä tahansa tyypin valitse aina kattokruunu, joka tarjoaa hajavaloa riittävällä voimakkuudella. Lapsi viettää joskus jopa koko päivän lastenhuoneessa, minkä vuoksi on tarpeen suojata lapsen silmiä. Varmista aina, että hyvin pienet lapset eivät koskaan katso suoraan valoon.

Muista myös, että valaisimessa käytettävä polttimo on tärkeä. Erittäin suosittuja ovat LED-polttimot, sille ne säästävät energiaa ja antavat erilaisia värejä, joka tekee huoneen valosta miellyttäviä lapsen silmille.

 
     

Loistava lelu kohdevalaisuun

Seinävalaisimella on paikkansa lastenhuoneessa. Vanhemmat voivat käyttää sitä esimerkiksi vaihtaessaan lapsen vaippoja, jolloin lapsi herää kuten saattaisi käydä päävalaisimen sytyttämisen yhteydessä. Seinävaloja on tarjolla useita erilaisia. Jos lapsesi pelkää pimeää, on hyvä varustaa huone ns. suuntausvalaisimella, joka loistaa hienovaraisesti läpi yön tai syttyy, kun se havaitsee liikettä.
 
     
 

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i