Lasten yövalot tuovat turvaa yöllä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Suunnistusvalaisimet

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Suunnistusvalaisimet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Suunnattavat valot


Emme tavallisesti tykkää valoista yöllä. Kuitenkin, jos satumme heräämään yöllä, tarvitsemme hieman valoa suunnistaaksemme oikeaan paikkaan. Juuri tähän tarpeeseen vastaavat suunnattavat valot. Pistokevalaisin näyttää suuntaa pimeyden keskellä. Voit laittaa pistokevalaisimet juuri sinne, minne sinä haluat yksinkertaisesti laittamalla ne suoraan pistorasiaan. 


Yövalo lapselle ─ valaisin suoraan pistorasiaan


Yövalo pistorasiaan luo pehmeän valon ja luo siten turvaa perheen pienimmille. Se valaisee kulkureitin, jos lapsi herää yöllä ja haluaa vessaan. Yövalo hämäräkytkimellä syttyy, kun on hämärää. Yövalo liiketunnistimella syttyy, kun se havaitsee liikettä ja sammuu hetken päästä automaattisesti. Energiaa kuluu vähemmän, kun yövalo on päällä vain silloin, kun on tarve. Valitsemalla LED-yövalot säästät energiaa, sillä LEDlamput ovat tunnetusti energiaa säästäviä. Sen lisäksi ne ovat pitkäikäisiä ja tehokkaita. 


Pieni lamppu on saatavilla perinteisellä muotoilulla. Tarjolla on myös valoja, joissa on käytetty mielikuvitusta ja värejä, aivan niin kuin lastenhuoneeseen valolta sopiikin odottaa. Tutustu valikoimaamme, josta löytyy varmasti sopiva lasten yövalo tai vauvan yövalot!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i