Kuinka valaista lastenhuone leikkisällä tavalla | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valaista lastenhuone leikkisällä tavalla

Lastenhuoneen valaistus
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Luuletko että valaiseminen on tylsää? Et voisi olla kauempana totuudesta! Lastenhuoneen valikoimamme on täynnä värejä ja satuhahmoja. Lasten hauskat lamput muuttavat huoneen maagiseksi maaksi leikkiaikaa ja lepoa varten.

Tee lapsesi huoneesta leikkisä ja värikäs satumaailma. Uusia huonekaluja ei tarvitse ostaa, sillä iloinen valaistus tekee saman tempun. Varmistaaksesi lapsesi oikean kehityksen ja näkökyvyn, käytä korkealaatuisia valaisimia ja sijoita ne oikeaan paikkaan. Kuten muissakin huoneissa, yksi keskusvalo ei riitä koko makuuhuoneen valaisemiseen.

Valittavissa on paljon valaisimia, mutta muista perustaa valintasi lapsesi ikään ja kiinnostuksen kohteisiin. Lasten valaisimien tulisi olla leikkisiä, värikkäitä ja sisältää lapsia kiinnostavia teemoja. Niillä ei saisi olla teräviä reunoja tai muotoa villien leikkien ajaksi. Vaihtoehtoja on lähes loputtomasti, sillä valaisimia on tarjolla erilaisissa väreissä, teemoissa ja niiden yhdistelmissä. 


 


Frozen Mania

Suosittu Frozen animaatio lumoaa tyttöjä. Olemme hyvin tietoisia tästä villityksestä, minkä vuoksi tarjoamme lapsille tämän tarinan teemoja ja hahmoja. Jos sinulla on esimerkiksi Frozen-tuuletin kotona, voit tehdä siitä teeman koko huoneelle. Frozen-kattokruunu, jossa on useita hahmoja käy loistavasta päävalosta. Katso lisäksi pientä pöytävalaisinta tai lasten LED-salamavaloa tai projektoria, joka on täydellinen pienille seikkailijoille.Disney-autojen tai lentokoneiden ystäville

Toisaalta pojat arvostavat  valaisimia, jotka sisältävät Disney-animaatiosarjan Autot tai Lentsikat hahmoja. Monet pohjat ovat kiinnostuneita autoista ja lentokoneista, ja he rakastavat näitä valoja, vaikka he eivät tietäisikään sarjakuvia. Kuten aina, tarjoamme erilaisia valaisintyyppejä, jotka saavat poikasi tuntemaan olevansa elokuvassa.

                  

Pienille supersankareillesi

Fanittaako lapsesi supersankareita kuten Spidermania tai elokuvia kuten Tähtien sotaa? Tuo hymy heidän kasvoilleen valaisimella, jossa on hänen suosikkihahmonsa.  Rakastettujen hahmojen ympäröimä koko päivästä tulee onnellinen. He saavat nukahtaa sankareidensa vieressä, jotka on kuvattu yhteen lampuistamme.

                  

Yleisvalot lasten teemoilla

Jos lapsesi ei ole tällä hetkellä minkään tietyn hahmon fani, hän on varmasti innoissaan värikkäästä valaisimesta. Tytöt rakastavat vaaleanpunaisia lamppuja tai prinsessoja sisältäviä valaisimia, kun taas pojat voivat valita useista sinisen värisistä valaisimista. Ja he kaikki ovat innoissaan valaistuksesta missä on pöllöjä tai muita lasten rakastamia eläimiä.


    

Maagiset projektorit

Anna lapsillesi mahdollisuus heijastaa suosikkisankareitaan makuuhuoneen seinille. Nykyaikaiset lastenprojektorimme, joissa on lukuisia vaihtuvia kuvia ja lämmin valo, vievät lapsesi satumaailmaan.


 
 
Edellä mainitut valot eivät ole ainoat vaihtoehdot lastenhuoneeseesi. Tutustu valikoimaamme lasten valaisimia ja löydä jotain, johon lapsesi rakastuvat.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i