AA-alkaliparistot - Philips | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

AA-alkaliparistot - Philips

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

AA-alkaliparistot


Jos olet ostanut taskulampun tai erilaisia ulko- tai aurinkokennovalaisimia, tarvitset alkaliparistot niiden käyttämiseen. Paristoja on useanlaisia. Sinun tulee kiinnittää huomiota paristotyyppiin, jonka valitset laitteellesi. Jokaisella niistä on erilaiset vaatimukset. Esimerkiksi ulkovalaistukseen tarvitset paristoja, jotka kestävät pakkasta.


Millaisia alkaliparistoja on?


Perustyyppeihin kuuluvat AA-alkaliparistot, sinkkikloridiparistot tai litiumakut. Muut tyypit, jotka kannattaa erityisesti mainita, ovat ladattavat AA-paristot. Paristojen valintaan vaikuttaa aina laitteen energiantarve. IEC, kansainvälinen sähkötekninen toimikunta, on suunnitellut mitta- ja painojärjestelmän, johon AA-paristot on merkitty myös nimillä R6, LR6 tai HR6. Jos laitteesi paristot näyttävät loppuvan nopeasti, mietit todennäköisesti, miten pystyt mittaamaan näiden virran. Todennäköisesti paras ja luotettavin tapa on käyttää yleismittaria. Ole kuitenkin varovainen mitatessasi ja noudata ohjeita tarkasti.


Ladattavat AA-alkaliparistot


Jos olet kyllästynyt ostamaan uusia paristoja yhä uudelleen, paras ratkaisu sinulle voi olla ladattava paristo. Mitä tulee jännitteeseen, se on myös näissä paristoissa erilainen. Valikoimastamme löydät esimerkiksi 1,5V ladattavat paristot tai heikommat 1,2V akkuparistot. Jälleen valinta riippuu tarpeistasi. Sama pätee paristojen kapasiteettiin, on olemassa useita tyyppejä. Pienemmät ladattavat paristot ja vahvemmat ladattavat AA NiMH 3000 MaH akut.


Valikoimastamme löydät erilaiset AA-paristot eri valmistajilta, kuten Philips ja Varta. Esimerkiksi saksalainen Varta AA-paristo on luotettava AA-patteri. Olipa haussa Varta patterit tai muu AA-paristo, tutustu valikoimaamme!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i