Mitä pitää mielessä ostaessasi lastenhuoneen valaistusta? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Mitä pitää mielessä ostaessasi lastenhuoneen valaistusta?

Lastenhuoneen valaistus
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Lapsen hyvään kehitykseen tarvitaan paljon ärsykkeitä, ei vain leluina, vaan myös muina asioina jotka sijaitsevat lastenhuoneessa. Siksi ei kannata ottaa lasten huoneen valaistusta kevyesti vaan noudattaa muutamia sääntöjä.

Mitä pitää mielessä ostaessasi lasten kattokruunua tai valaisinta?

Turvallisuus

Kuten ostaessasi muita tuotteita, sinun tulee huolehtia tuotteiden alkuperästä ja siitä täyttävätkö ne eurooppalaiset turvallisuusstandarit. Löydät verkkokaupastamme vain näitä standardeja täyttäviä valaisimia.
 
   
 
Tarpeeksi tietoa
 
Älä osta sikaa pussissa. Jokaisen lasten valaisimen kuvauksessa on mainittava olennaiset ominaisuudet: pituus, leveys, korkeus sekä tiedot siitä, minkä tyyppinen polttimo valaisimeen sopii. Siksi tarvitset tiedon polttimon kannasta tai ruuvikierteestä, tehosta ja jännitteestä.
 
 
 

Useita valotyyppejä 

Jotta lastenhuone olisi riittävästi valaistu, tarvitset useita valaisimia. Lasten kattokruunua voidaan käyttää perusvalaisimena, joka sijoitetaan yleensä huoneen keskelle. Lasten kattokruunu voidaan korvata kohdevalolla. Sängyn yhteydessä käytetään yleensä pöytävalaisinta tai seinävalaisinta. Yövalot ovat erinomaisia erityisesti pienemmille lapsille, jotka pelkäävät pimeää. Emme suosittele lattiavalaisimien ostamista, koska on olemassa riski, että lapset voivat sotkeutua pitkiin kaapeleihin ja vahingoittaa itseään.
 
 
 
 
Suunnittelu josta lapsi pitää

Sinun pitäisi olla se joka varmistaa, että valaisin on käytännöllinen, mutta kysy kuitenkin lapseltasi valaisimen visuaalisen puolen suhteen. Nykyään on saatavana monenlaisia lasten huoneen valoja, joissa on erilaisia teemoja sekä tytöille että pojille - eläimiä, satu- ja elokuvahahmoja, urheiluteemoja, autoja ... sinun tarvitsee vain valita.

 
 
 

Sopiva polttimo  

Kun olet valinnut valaisimen, osta myös sopiva valonlähde. Emme suosittele klassista hehkulamppua, joka kuumenee kytkettäessä päälle ja lapsesi voi loukkaantua sitä käyttäessään. Kun otetaan huomioon korkea hyötysuhde, paras valinta on LED-polttimo tai vaihtoehtoisesti energiatehokas polttimo.
 
  
 
Tutustu lasten kattokruunujen ja valaisimien tuotevalikoimaamme. Kaikki tuotteet ovat varastossa ja osa alennuksessa jopa 70%.
 

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i