LED-polttimot GU10 - Philips | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 7

LED-polttimot GU10 - Philips

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

LED-polttimot GU10 ─ säästä energiaa jopa 80%


Vanha lamppu GU10 kannattaa vaihtaa LEDlamppuun. LED-tekniikka takaa, että saat tehokasta valoa, josta nautit pitkään. LEDlamput kuluttavat energiaa huomattavasti vähemmän, jolloin kukkarosi ja luonto kiittävät. LEDlamput myös syttyvät ja sammuvat heti ilman ärsyttäviä viiveitä.  


LED-polttimot, kuten polttimo GU10, ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto. Nämä kaikki ovat suuria etuja. LED-polttimo on valintasi, mikäli haluat säästää energiaa ja saada vaikuttavan pitkäikäisen ja silti tehokkaan polttimon.


Miten valita oikea GU10-polttimo?


Valitessasi GU10-lamppu, olet luultavasti tarkastanut, että se on oikea juuri sinun valaisimeesi. Valitessasi GU10-LED-polttimo, kiinnitä huomiota myös valon väriin (Kelvin, valon värilämpötila). 


Vaihtoehdot vaihtelevat lämpimästä valkoisesta kylmään valkoiseen. Lämmin valkoinen (2200-3000K) on tunnelmallisempi ja kodikkaampi, kun taas kylmä valkoinen (6000-6500K-lamppu) on päivänvaloa vastaava. Polttimo 4000K on puhtaanvalkoinen, neutraali. Nykyisin markkinoilla on tarjolla himmennettävät polttimot, joissa voit säätää valon väriä ja luoda juuri sellaisen tunnelman kuin sinä haluat. 


LED-polttimot netistä


Meiltä löydät erilaiset LED-polttimot, kuten LED-polttimot GU10 eri värilämpötiloilla. Tarjoamme tunnettujen ja luotettavien valmistajien laadukkaat LED-polttimot, kuten Philips LED-polttimot. Olipa haussa himmennettävä polttimo tai muu LED-lamppu GU10, löydät varmasti etsimäsi laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme.

 

Tutustu laajaan valikoimaamme, jossa ovat LED-lamput GU10 kannalla ja löydä tarvitsemasi LED-lamput GU10!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i