Toimistovalaisimet - Eglo | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Toimistovalaisimet - Eglo

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Valaisimet toimistoon laajasta valikoimasta. Katso!


Toimiston valaistus vaikuttaa merkittävästi työskentelyyn. Parhaimmillaan se tukee tietokoneella tehtävää työtä. Standardit määrittelevät toimistotyön valaistuksen. Sen on oltava riittävän tehokasta, mutta se ei saa häikäistä. Toimiston valaistus tulee suunnitella hyvin ja huomioida standardin vaatimukset. Hyvä toimiston valaistus huomioi esimerkiksi valon värin, värintoiston, valaistuksen voimakkuus. 


Esittelemme tässä kategoriassa toimistovalaisimet, jotka antavat hyvää työskentelyvaloa. Valikoimastamme löytyy varmasti visioosi sopiva pöytälamppu toimistoon tai kotitoimistoon. Työvalaisin pöydälle on osa toimivaa valaistusta. Vaikka näyttö itsessään valaisee, on hyvä olla valoa ympärillä, jotta silmät eivät rasitu.


Millainen pöytävalaisin työpöydälle? 


Pöytävalaisimissa, niin kuin muissakin valaisimissa, on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Työpöytävalaisin on saatavilla nyt myös LED-tekniikalla. LED-pöytälamppu on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä sinun ei tarvitse vaihtaa lamppua usein ja energiaa kuluu vähemmän. LED-valaisimet ovat ympäristöystävällisiä. Ei ihme, että ne ovat niin suosittuja. LED-pöytävalaisin sopii toimistoon hyvin ja antaa tarvitsemaasi työskentelyvaloa. Kiinnitä toimistovalaisimen valintaan huomiota tarpeidesi mukaan. Jos sinulla ei ole paljoa pöytätilaa, silloin valaisin klipsillä on järkevä hankita. Se vapauttaa pöytätilaa ja sopii ahtaampiinkin tiloihin. Toisaalta pieni pöytävalaisin voi olla myös hyvä idea. USB-valaisin latautuu suoraan USB:n kautta esimerkiksi tietokoneella. Ladattava pöytävalaisin toimii kuin kannettava valaisin, sillä voit viedä sen sinne, minne tarvitset valoa. Pöytävalaisin himmentimellä mahdollistaa valon määrän säätelyn mieluisaksi. Tämä on kätevä ominaisuus, josta on varmasti iloa. 


Ominaisuuksien lisäksi myös toimistovalaisimen ulkonäöllä on merkitystä. Haluat sen varmasti sopivan toimistoosi. Yleensä toimistovalaisimet ovat hillityn tyylikkäitä. Halutessasi voit kuitenkin valita herkullisen värisen pöytävalaisimen, joka tuo väriä toimistoosi, esimerkiksi pöytävalaisin sininen tai pöytävalaisin punainen. Toisaalta pöytävalaisin musta tai pöytävalaisin valkoinen ovat kestosuosikkeja toimistoon. Pieni väriläiskä muuten neutraalin värisessä toimistossa voi piristää. Väreilläkin on suuri vaikutus. Väriksi kannattaa valita vaikkapa oma lempiväri. Tai jos toimistossa on jotain muuta väriä, esimerkiksi vihreä huonekasvi, voi sen kaveriksi sopia vihreä pöytävalaisin. Meidän pöytävalaisinverkkokauppa on palveluksessasi. Valikoimastamme löytyy varmasti sopiva valaisin toimistoon. Tutustu valikoimaamme ja löydä unelmiesi pöytälamppu toimistoon!


Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i