LED-älyvalonauhat | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 6

Älykkäät LED -nauhat

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima älykkäitä LED-nauhoja. Löydä omasi!


Älykäs LED-valonauha on uudenlainen valaistustyyppi, joka sopii koristeluun ja täydentämään kotisi sisävalaistusta. LED-valonauhat voidaan laittaa makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai keittiöön. 


LED-valonauha keittiöön tai muuhun tilaan on erittäin tyylikäs. RGB-LED-nauha mahdollistaa värin vaihtamisen. Jos haussa on LED-nauha eri väriä vaihtava, niin RGB-valonauha (Red, Green, Blue) on valintasi. LED-nauhoja ohjataan älypuhelimella tai mukana toimitettavalla kaukosäätimellä. Nykyaikainen LED-nauha toteuttaa haluamasi valaistuksen ja tunnelman. 


LED-valonauha ulos


Mikäli etsinnässä on LED-nauha ulkokäyttöön, tulee sinun valita nimenomaan ulkokäyttöön tarkoitettu tehty nauha. LED-nauha ulos luo mukavan tunnelman. Se toimii niin koristevaloina terassilla kuin tyylikkäänä autokatoksen valaistuksena. LED-nauhan käyttömahdollisuudet ovat rajattomat. Se sopii ahtaisiin paikkoihin ja sen voi kieputtaa vaikkapa kaiteen ympäri. LED-nauha kiinnitys ei ole vaikeaa. 


LED-nauha epäsuora valaistus


Yksi LED-valonauhan eduista on se, että sillä voidaan luoda tunnelmallinen epäsuora valaistus. Epäsuorassa valaistuksessa ei näy valonlähdettä, vaan se heijastetaan muuta kautta. Epäsuora valo on hyvin tunnelmallinen valo ja siksi LED-valonauha sopii hienosti esimerkiksi makuuhuoneeseen. 


Valikoimastamme löydät erilaiset LED-älynauhat, kuten Osram LED-nauha. Tutustu ja löydä paras LED-nauha edullisesti!

Copyright © 1990 - 2022 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.