Ajaton valaistus LUXERA-merkiltä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Ajaton valaistus LUXERA-merkiltä

Tietoa merkeistä

Karoliina

Parhaat materiaalit, moderni muotoilu ja ensiluokkainen laatu. Jos etsit parasta, LUXERA-merkkiset valot tarjoavat sinulle sen.

Tietoa valmistajasta

LUXERA-brändillä on pitkät perinteet. Tämä yritys perustettiin vuonna 1994 Slovakiassa. Yrityksen menestys ulottuu kansainvälisiin mittasuhteisiin. Se perustuu monien vuosien kokemukseen ja tuotekehitykseen, sekä myöhemmin tuotantoon ja loppumyyntiin. He ovat jatkuvasti kiinnostuneita asiakkaiden tarpeista, joihin sitten vastaavat erittäin hyvin. Jokainen asiakas löytää juuri sen, mitä hän etsii. Tämä tarkoittaa modernia, tyylikästä mutta myös klassista ja toimivaa valaistusta. He tarjoavat myös monimutkaisia sarjoja sisä- että ulkovalaistukseen. Heidän valikoimastaan löydät myös ekologisia valonlähteitä, jotka ovat nykyään erittäin kysyttyjä. Niiden laaja valikoima on iso plussa, mutta mikä parasta, valaisimilla on erittäin edulliset hinnat, joita jokainen asiakas arvostaa.

Valot LUXERA-merkiltä

LUXERA -valmistajan valikoima on keskittynyt pääasiassa moderniin ja design-tyyliin. Se sopii siis enimmäkseen moderniin sisustukseen. Niiden loistava ja ensiluokkainen ulkonäkö liittyy myös valmistuksessa käytettyihin materiaaleihin. Nämä ovat erilaisia kiiltävän ja mattakromin, lasin, kristallilasin tai esimerkiksi tekstiilien yhdistelmiä. Heidän erikoisuutensa ovat kattokruunut. Siksi ne erottuvat ensisilmäyksellä huoneessa. Löydät valikoimasta erittäin kauniita suunnittelijatuotteita. Kattokruunut eivät tietenkään ole ainoita tarjottavia tuotteita. He tarjoavat myös muun tyyppisiä sisävaloja. Nämä ovat kattovalaisimia, kristallivalot, kohdevalot ja paljon muuta. Laajan sisävalovalikoiman lisäksi löydät myös ulkovalaisimet. Ulkovalaisin tai seinävalaisin voivat varmistaa laadukkaan valaistuksen myös ulkona. Löydät valikoimasta myös energiaa säästävät LED-ulkovalot.


PREZENT

Tällä brändillä on erittäin pitkät perinteet Slovakiassa ja Keski-Euroopassa. Voit nähdä heidän valojaan liikkeissä ja myös suurissa supermarketeissa. Ne tarjoavat myös modernia ja klassista valaistusta. Joten voit valita laajasta valikoimasta klassisia ja design ja moderneja kattokruunuja, katto- tai seinävalaisimia sekä monia erilaisia tyylikkäitä kohdevaloja. Löydät myös ulkovalaisimet, jotka piristävät puutarhaasi ja talon ulkopuolelta. Niiden erittäin laajan tarjonnan lisäksi on toinen suuri etu. Tosiasia on, että nämä ensiluokkaiset tuotteet ovat saatavilla parhailla hinnoilla. Niistä nauttivat sekä klassisen tyylin ystävät että designin ja modernin tyylin ystävät.


EMITHOR

Tämän nimen alla on piilotettu nuori ja erittäin dynaaminen brändi. Heidän tavoitteenaan on tarjota asiakkaille toimivaa ja kestävää valaistusta, samalla kun säilytetään tyyli ja estetiikka. Pääpaino on yksinkertaisissa ja puhtaissa linjoissa. Heillä on siis eniten kannattajia nuoremman kuluttajasukupolven joukossa. Ne sopivat kotitalouksiin, ja arkkitehdit käyttävät sitä usein projekteissaan. Ne keskittyvät kestävään käyttöön ja kattovalot. Niiden laatu on myös erittäin korkea kilpailijoihinsa verrattuna. Tavarat on aina teknisesti huolellisesti harkittuja. Joten ne tarjoavat todella tarkkoja ja ensiluokkaisia monimutkaisia valaisimia loppukuluttajalle.



Joten periaatteessa, jos haluat ensiluokkaista laatua kohtuulliseen hintaan, olet oikeassa paikassa.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i