Tyylikkäät Eglo-valot | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Tyylikkäät Eglo-valot

Tietoa merkeistä

Karoliina

Haluatko kotiisi laadukkaan valaistuksen ensiluokkaisella turvallisuustakuulla? Tämän ja suuren valikoiman näitä valaisimia tarjoaa Eglo.

Muutama sana valmistajasta

Eglo on itävaltalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat tunnettuun Tiroliin. Yrityksen perustaja oli mies nimeltä Ludwig Obwieser.


Eglo on harjoittanut valojen valmistusta yli 50 vuotta. Ensiluokkaisen laadun ja siihen liittyvän suuren asiakkaiden suosion ansiosta tämä yritys toimii lähes kaikkialla maailmassa. Sillä on 70 toimipistettä yli 50 maassa. Yritys on yksi tärkeimmistä valojen valmistajista ja myyjistä maailmanmarkkinoilla. Yrityksen etu on myös se, että he ovat kehittäneet lähes 90 % tuotteista itse. Tämä varmistaa heidän itsenäisyytensä uusien tuotantoratkaisujen toteuttamisessa.


Yritystoiminta perustuu ensisijaisesti määrätietoisuuteen, pitkäjänteisyyteen ja jatkuvaan kehittymiseen. Vuodesta 2006 lähtien lähes koko tuotantolinja on koostunut LED-valonlähteistä, jotka loistavat pitkäikäisyydessä ja energiansäästössä. Eglo keskittyy sisä- ja ulkovalojen valmistukseen, ja tuottavat yksinkertaisesti tyylikkäitä koristevalaisimia kotiisi ja puutarhaasi. Pääpaino on kaikkien tuotteiden suunnittelussa ja laadussa.


Ensisijaisesti huomioitavaa

Jos välität siitä, miten yritys ajattelee ja toimii, lue tästä kappaleesta Eglo-brändin pääperiaatteista. Eglon nopea kasvu on ollut ja on edelleen haaste yritykselle, sillä se pyrkii saavuttamaan ymmärrystä alueellisista ja globaaleista yhteyksistä. Tosiasia on, että yrityksellä on maailmanlaajuinen ulottuvuus, mutta se on silti perheyritys, jolla on tirolilaiset juuret. He puolustavat sitä näkemystä, että yrityksen koko voi olla vain etu, jos asiat toimivat pienessäkin mittakaavassa, ja niiden on oltava täydellisesti organisoituja ja toisiinsa yhdistettyjä.


Yksi tärkeimmistä periaatteista on säilyttää se, mikä on toiminut aiemmin, ja varmistaa kehityksen, tuotannon ja logistiikan hallinnan olevan edelleen menestystekijä. Toinen tärkeä näkökohta on kumppaneiden ja työntekijöiden johdonmukainen tuki, koska vain näin luodaan vuosikymmeniä kestäviä kumppanuuksia.


Kuten jo mainittiin, yritys yrittää yhä enemmän ajatella paikallisesti ja toimia globaalisti. Tavoitteena on ottaa huomioon erilaiset alueelliset tarpeet, seurata jatkuvasti valonkäytön ja ihmisten elintapojen kehitystä. Se liittyy myös vivahteiden tunteeseen, kykyyn kuunnella ja etsiä inspiraatiota eri tieteenaloista.

Katsotaanpa Eglon vahvuuksia ja mitä brändi voi tarjota sinulle.


Suuri määrä valoja sarjoissa

Kotisi tarvitsee uusia valoja ja päätit vihdoin ostaa niitä? Valot on yhtenäistettävä niin, että ne näyttävät kauniilta, mutta myös niin, että ulko- ja kotivalot loistavat täydellisesti. Suurin osa teistä kuitenkin saattaa epäonnistua tässä, eivätkä tiedä kuinka valita pöytävalaisin tietylle kattokruunulle. Tässä mielessä olet varmasti tyytyväinen Eglo-valoihinsillä löydät monia valoja sarjoissa. Sinun tarvitsee vain valita kattokruunu ja valita sitten samasta sarjasta seinävalaisin, pöytä- tai lattiavalaisin.


Eglo todella onnistuu lausunnossa: yksinkertaisuus on kauneutta. Valaisimet ovat tyylikkäitä ja minimalistisia, ja niissä yhdistyvät puun ja metallien luonnollinen luonne, esimerkiksi kulta- tai kuparisisustus. Siksi valoista tulee poikkeuksellinen huomiokohta joka huoneessa.


Eglo-valaisimet sopivat olohuoneeseesi, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen, mutta myös keittiöösi ja muihin kodin huoneisiin. Jokainen tuote näyttää erittäin tyylikkäältä ja mielenkiintoiselta. Joten et koskaan mene pieleen Eglo-valojen kanssa. Koska myös tämä valmistaja edistyy jatkuvasti teknisessä kehityksessä, löydät Eglo-valaisimien tarjonnasta myös Eglo Connect -valot, jotka tekevät kodistasi älykkään. Näillä valaisimilla voit valita valon voimakkuuden, mutta myös valon värin. Niissä on myös ajastintoiminto, joka helpottaa elämääsi. Voit ohjata ja asettaa niitä kaukosäätimellä, älypuhelimella tai tabletilla Bluetoothin kautta.

Voit myös valaista ulkotilaa erilaisilla ulkovalaisimilla, joita löydät paitsi erikseen, myös sarjoina. Voit hankkia puutarhavalaisimia, seinä- tai kattovalaisimia samassa tyylissa. Kuten hyvin tiedät, kauniin muotoilun lisäksi on syytä kiinnittää huomiota ulkovalojen turvallisuuteen. Tämä johtuu siitä, että ulkovalot joutuvat usein kosketuksiin sateen, lumen tai muiden sääolosuhteiden kanssa. Tämä on tietysti huomioitu ulkovalaisimissa ja siksi ne on tehty sellaisiksi, että ne kestävät näitä olosuhteita ilman ongelmia. Toinen etu voi olla valot, jotka aktivoituvat liikkeestä tai pimeän tullessa. Nämä lisäävät pääasiassa mukavuutta, mutta myös turvallisuutta sinun ja läheistesi jokapäiväisessä elämässä. Älä pelkää valaista pimeitä paikkoja puutarhassasi tai puutarhasi istuinalueen ympäristössä. Puutarhan eri kulmat uppoavat vaikuttavaan valoon ja luovat miellyttävän tunnelman.


Eglo-merkkiset valot ovat erittäin trendikkäitä ja laadukkaita. Sinun tarvitsee vain valita. Voit olla varma, että löydät tarvitsemasi valon.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i