Kolme kuumaa WiZ-uutuutta. Turvallisuutta ja suunnittelua kotiisi. | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kolme kuumaa WiZ-uutuutta. Turvallisuutta ja suunnittelua kotiisi.

Tietoa merkeistä

Karoliina

Signify-yritys, maailmanlaajuinen johtava valaistusteknologian alalla, esittelee uutuuksia verkkokaupassamme. Tuotesarja kotiturvallisuudelle WiZ Home Monitoring, joustava neonseinälistavalo sekä värikkäät filamentti-lamput.

WiZ Home Monitoring maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi

Meidän on aloitettava kodin turvallisuuden älykkäästä ja ainutlaatuisesta tuotesarjasta WiZ-kodinvalvonta. Saatavilla on aloituspaketti, jossa yhdistyvät älykäs valaistus ja turvallisuus. Voit käyttää valon ja liikkeen voimaa suojautuaksesi ei-toivotuilta vierailta.



Uuden tuotesarjan tärkein ominaisuus on täydellinen valaistuksen ja turvallisuuden yhdistäminen. Tämä lisää merkittävästi arjen mukavuutta. Kuvittele herääväsi keskellä yötä epäilyttävien äänien takia. Kiireessäsi ja hälytyksessäsi siirryt lähimmän valokytkimen luo ja yrität pelotella ei-toivottua vierasta. Mutta entä jos kutsumaton vieras yrittää hiipiä luoksesi, kun olet toisella puolella maailmaa? Wiz Home Monitoring sai sinut. Se voi simuloida läsnäoloasi ja ottaa käyttöön optiset hälytykset. Voit myös päättää, miten valaistuksen tulee reagoida havaitessaan liikettä: se voi loistaa täydellä kirkkaudella, vilkkua tai näyttää vain eloisia värejä. Vaihtoehdot eivät lopu tähän. Voit käyttää intuitiivisia toimintoja, joihin kuuluvat esimerkiksi säädettävät valvontarutiinit, joiden avulla voit ohjata valaistusta ja seurata kotisi tapahtumia yhdellä napsautuksella sovellusta. Sinun tarvitsee vain valita tietty rutiini. Järjestelmä hyväksyy siis viestin, että olet lähdössä kotoa ja välittää tiedon oikeille valoille, jotka aktivoituvat ja pelottelevat vieraat ei-toivotun käynnin sattuessa.

 


Liiketunnistus SpaceSence

WiZ-tuotteisiin kuuluu myös liiketunnistustekniikka SpaceSence. Tämän tekniikan ansiosta jokaisesta yhteensopivasta valosta tulee liiketunnistin, joka havaitsee kodin jokaisen liikkeen. Monimutkainen WiZ-ekosysteemi yhdessä uuteen sisäkameraan tarjoaa täydellisen kattavuuden kotiisi. On sinun päätettävissäsi, haluatko aktivoida koko kotitalouden vai vain joidenkin huoneiden valvonnan. Tarvittaessa voit sammuttaa sen yhtä helposti ja nopeasti.

Sisäkamera WiZ 

Saat myös erillisen sisäkameran, joka kuuluu Home Monitoring -tuotesarjaan ja on viimeinen palapeli turvalliseen kotiisi. Sen avulla voit hallita ja seurata tapahtumia päivin ja öin ja ilmoittaa sinulle epätavallisista liikkeistä tai äänistä, olipa kyseessä sitten ikkunan rikkoutuminen tai palohälytys. Saat myös ilmoituksen suoraan kamerasta, ja avaamalla WiZ-sovelluksen saat välittömästi reaaliaikaisen kuvan siitä, mitä kyseisessä paikassa tapahtuu. Kamerassa on pimeänäkö, joka aktivoituu automaattisesti heikossa tai huonossa valaistuksessa. Lisäksi se voi käyttää infrapunavaloa tilan valaisemiseen niin, että näet kaikki yksityiskohdat näytöllä. Kamerassa on useita muita toimintoja, kuten kaksisuuntainen äänensiirto, kuvapohjainen liikkeentunnistus, laaja, jopa 120 asteen katselukulma, Full HD -resoluutio tai SD-korttipaikka.



Eikö sinulla ole kokemusta älykkäästä WiZ-ekosysteemistä? Ei se mitään. Ihanteellinen valinta sinulle Home Monitoring -aloituspakkaus, jolla voit aloittaa kotisi perusteella seurannan. Tämä sarja sisältää uuden WiZ-sisäkameran ja WiZ-valot. Voit käyttää valinnaisia tilauspalveluita, jotka tuovat käyttöösi enemmän toimintoja. Nämä WiZ-sisäkameran tietojen tallentaminen pilveen jopa 30 päivän ajan, liikealueiden määrittäminen tai yksityisyysvyöhykkeiden asettaminen valituissa toimissa. Ja edellistä mutta ei vähäisimpänä sen avulla voit toistaa tallenteita manuaalisesti samalla, kun suoratoistat kamerasta.

Joustava neonseinänauha

Toinen WiZ-uutuus verkkokaupassamme on joustava neonseinänauha (Neon Flex Strip). Sen joustavuus piilee loputtomissa vaihtoehdoissa, joiden ansiosta voit säätää niitä tarpeidesi mukaan. Sen pituus, joka on kolme metriä, auttaa sinua tässä, ja voit myös taivuttaa sen erilaisia muotoja ja kuvia haluamallasi tavalla. Luo erilaisia valaistuskohtauksia luovuutesi avulla. Päätitkö, että haluat muuttaa muotoa spontaanisti? Ei ongelmaa. Huoneesi seinä, jossa on nauha, on erityinen koristelu, jota erityisesti teini-ikäiset arvostavat, koska se on täydellinen tietokonepelien pelaamiseen. 



Värikkäät hehkulamput

Älä unohda, että sen pakkaus ei luo vaikutelmaa valosta, vaan myös se, mitä sisällä on. Tyylikäs vintage-lamppu on paras valinta siihen. Jo kolmannella WiZ-uutuudella valaistat kotisi kauniisti. Värikkäät hehkulamput on valmistettu rohkeista keltaisista filamenteista ja lasilampuista, joiden väri on silmiinpistävä vaaleanpunainen. Voit valita useista eri muodoista. Jos etsit lamppuja, joissa yhdistyvät täydellinen tunnelman luominen ja tyylikäs ulkoasu, voit lopettaa etsimisen. Löysit ne. Ne näyttävät hyvältä esimerkiksi ruokapöytäsi yläpuolella tai olohuoneessa.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i