Kuinka toimit takuu- ja virhetilanteissa | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka toimit takuu- ja virhetilanteissa

Tietoa ostosta

Karoliina

Jos huomaat etteivät tuotteet toimi tai ne ovat lakanneet toimimasta käytön aikana, ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Voit käyttää yhteydenottolomaketta, jos vastaanottamasi tuotteet eivät toimineet tai tai jos ne ovat lakanneet toimimasta normaalin käytön aikana. Verkkokaupan kautta ostettujen tuotteiden tapauksessa asiakkaalla (kuluttajalla) on oikeus tehdä reklamaatio kahden vuoden kuluessa tavaroiden toimittamisesta. Joillekin tuotteille tämä ajanjakso voi vaihdella 3–5 vuodesta. Takuuaika ilmoitetaan aina jokaiselle tuotteelle erikseen tai täsmennetään käyttöehdoissa. Reklamaatiomenettelystä voit lukea, mitkä puutteet reklamaatio kattaa.


Mitä tehdä kun haluat tehdä reklamaation:

  • Ennen kuin lähetät tavarat palautukseen, ota meihin yhteyttä verkkosivustomme yhteydenottolomakkeella.
  • Tulosta ja täytä palautuslomake, löydät kaikki siinä tarvittavat tiedot laskusta.
  • Lisää täyttämäsi lomake pakkauksen sisälle, jolla palautat tuotteet meille. Jos palautat useita paketteja, lisää lomake niistä jokaiseen.
  • Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tulostaa dokumenttia, voit kirjoittaa lomaketiedot käsin.
  • Jos reklamaatiomenettelyä ei noudateta, valitusta ei voida hyväksyä.

Lähetä paketti yrityksen osoitteeseen ( OMNIVA EE (sorting center) Packeta International - 90020369 Rukki tee 7 Lehmja, 75306 Harju maakond, Estonia). Älä lähetä sitä noutopisteeseen!

Ystävällisesti kirjoita palautuskoodi 97485037 takaisin lähetettävään pakettiin, jonka avulla voimme paremmin seurata pakettia ja käsitellä pyyntösi nopeammin. Palautuskoodia ei käytetä palautustarrassa. Paketti tulee edelleen lähettää palautusosoitteeseen.

Jos sinulla on kysyttävää valituksesta, käytä yhteydenottolomakettamme. Kun olet lähettänyt kysymyksen, saat vastausviestillä kopion kysymyksestä. Viesti sisältää myös määritetyn numeron kysymyksellesi (alla olevassa kuvassa numero on merkitty punaisella värillä). Nopeuta valituksen ratkaisua lisäämällä tämä numero valituslomakkeeseen.

  

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i