Kuinka valitset peilivalon kylpyhuoneeseen? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valitset peilivalon kylpyhuoneeseen?

Kylpyhuonevalaistus
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Peilin valaisuun voit käyttää seinäloistelamppuja ja erillisiä valaisimia. Tai voit vaihtoehtoisesti hankkia peilin, jossa on jo valmiina sisäänrakennettu valo.

Ei saata tuntua siltä, mutta vietämme yllättävän paljon aikaa kylpyhuoneessa. Ja huomaat kyllä kun seisot peilin edessä, että laadukkaiden kylpyhuoneen peilivalojen valitsemiseen ei tulisi suhtautua kevyesti.

 
Voimakas mutta pehmeästi hajautettu valo
 
Kuten olet jo saattanut lukea artikkelistamme Kuinka valita oikea kylpyhuoneen valo, ostaessasi peilivaloa turvallisuus nousee tärkeimmäksi tekijäksi. Tämä tarkoittaa, että sinun on tarkistettava valaisimen pakkauksesta tuotteen IP-suojausluokitus, että tietäisit mihin kylpyhuoneen alueeseen voit asentaa valaisimen. IP-luokituksen lisäksi myös toinen numero on ratkaiseva, sillä se kertoo sinulle suojan vettä vastaan. Muista, mitä suurempi luku, sitä parempi suoja.
 
 
   

 
Voit valaista peilisi useilla tavoilla. Voit joko ostaa valolla varustetun peilin tai valita laajasta valikoimasta peilivaloja. Esimerkiksi erittäin suosittuja lamppuja ovat seinäloistelamput, sillä ne voidaan sijoittaa peilin yläpuolelle ja peilin viereen. Valaistuksen on oltava erittäin voimakasta (ettet leikkaa itseäsi parranajon yhteydessä), mutta myös pehmeästi hajautettua, jotta valaistus ei häikäise ja eikä luo ei-toivottuja sävyjä kasvoille. Jos haluat saavuttaa trendikkään lopputuloksen, voit koristaa peilin ympärillä olevan tilan  LED-nauhoilla, joiden avulla voit myös muuttaa valon väriä.
 
 
 


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i