Laaja valikoima tulisijoja jokaiseen kotiin | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Laaja valikoima tulisijoja jokaiseen kotiin

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Takan ostamalla voit luoda kodikkaan tunnelman mihin vuodenaikaan tahansa. Löydät verkkokaupastamme täydellisen valikoiman sisältäen BIO-, sähkö- ja klassiset tulisijat.

Vietä lämpimiä iltoja kotona takkatulen lämmössä. Se ei ole enää pelkkä haave, vaan lähitulevaisuuttasi. niin laajan valikoiman tuotteita bio- ja sähkötakoista klassista tulisijoihin, niin löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Sähkö-, BIO- tai klassiset takat?

BIO-takat

Valikoimastamme löytyy eniten biotakkoja, jotka erottuvat vaikuttavalla tunnelmallaan. Yksi ensimmäisistä asioista, johon sinun on vastattava on missä haluat takan olevan. Biokamiinimme sopivat yhtä hyvin omakotitaloihin kuin asuntoihin, ja molemmissa useita sijoitteluvaihtoehtoja on useita:


  1. Kulmatakka - on suunniteltu rakennettavaksi kahteen vierekkäiseen, kohtisuoraan seinään. Takan sijoitus on nurkassa, mikä sopii täydellisesti koko seinäalueelle. Luukun avaaminen tapahtuu joissakin malleissa puolelta ja malleissa oikealta puolelta. Kannattaa harkita myös tätä tekijää valita sopivaa mallia.
  2. Sisäänrakennettu takka - osa yhtä seinien kanssa. Se voidaan sijoittaa reunaseiniin, mutta myös ulkoseiniin. Kahdenpuolisen suunnittelun varaa se voi olla osa kahta huoneen mallia. 
  3. Seinätakka – sen kanssa ei tarvita merkittäviä rakennusparannuksia, sillä se kiinnittyy suoraan seinään.
  4. Riippuva takka – huoneen katosta riippuva takka on erittäin omaperäinen ja todellinen designratkaisu.
  5. Vapaasti seisova takka - tässä tulisijassa valitset sen sijainnin vain mieltymystesi mukaan, rakennusmuutokset eivät rajoita sinua.


Tulisijat lämmitetään bioetanolilla (bioalkoholibiopolttoaine), joten niistä ei vapaudu savua tai nokea, joten voit aina pitää ympäröivän alueen puhtaana. Myös suojaava karkaistu lasi auttaa, eikä se myöskään pilaa tulisijan ulkonäköä. Sen paksuus on muutaman millimetrin luokkaa.


Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia alipaineen kertymisestä polttimeen. Sitä varten on nerokas ilmanvaihtojärjestelmä. Polttoaineen vuotaminen estetään suoraan polttimen alle sijoitetulla lisäsäiliöllä. Itse poltin on valmistettu täyttämään korkeimmat turvallisuusvaatimukset. Siinä on myös imukykyinen sisäosa, joka tasapainottaa uunin lämpötilaa ja pidentää biopolttoaineen palamisaikaa.


Palokammiot on valmistettu hienoimmasta teräksestä. Kuten suojalasi, se ei vaikuta suunnitteluun, sillä teräksen paksuus lasketaan millimetreinä.


Biotakan sijainnin valinta riippuu ensisijaisesti käytettävissä olevasta tilasta, kuten olemme jo selittäneet. Huoneiden saastumisen huolen voit unohtaa, sillä biotakkojen käyttö on turvallista ja ympäristöystävällistä. Biotakkojen toinen merkittävä etu on, että ne eivät vaadi erillistä savupiippua, mikä helpottaa asennusta. Joissakin biotakkamalleissa tuli näkyy jopa kolmelta eri puolelta, mikä lisää takan tunnelmaa. Paloajan kesto on yleensä muutama tunti, tyypillisesti 2-5 tuntia.Sähkötakat

Sähkötakat ovat tyylikäs vaihtoehto BIO-takalle, myös sähkötakat valmistetaan kauniissa malleissa. Sijoittelun suhteen löydät valikoimastamme sekä itsenäisiä että seinään kiinnitettäviä malleja. Ne sopivat melkein mihin tahansa – olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja keittiöön.


LED-tekniikka jäljittelee luonteeltaan hiilloksen ja palavan tulen tunnelmaa, mutta samalla se myös lämmittää huonetta ja tarjoaa monipuolisia toimintatiloja säätöjen ehdotuksia. Voit valita erilaisia lämmitysteho ja säädettävä lämpötilan haluamaksesi. Takassa on myös lämminilmapuhallin ja termostaatti, jolloin huoneen lämpötila pysyy tasaisena ja turvallisuus ylikuumenemiselta taataan. Lämpötilansäädin on näytön huomioma takan takana olevan lasioven taakse, joten se ei häiritse takan tyylikästä suunnittelua. voit halutessasi poistaa lämmitystoiminnot pois päältä ja nauttia takan kauniista valokoristetoiminnosta.


Klassiset takat

Valikoimastamme löydät klassisia tulisijoja valurauta- ja teräsmalleina. Molemmissa versioissa ne on valmistettu korkean kestävyyden materiaaleista, sillä ne eivät välitä edes 660 asteen lämpötiloista. Suunnitteluelementit sopivat moderniin tyyliin. Niiden suuri etu on, että ne eivät vaadi paljon tilaa, joista osa on hyödyllistä mökille pienemmän koonsa ansiosta. Ne on kuitenkin kytkettävä erilliseen savupiipun tuuletusaukkoon.


Klassisissa tulisijoissa kannattaa myös pitää ympäristö puhtaana. Palavan puun putoaminen on estetty koriste-aidalla. Ilmansyöttö on lasin yläpuolella (ns. lasin huuhtelu) sen jatkuvan puhtauden muuttamiseksi. Tuhkan poistaminen on myös yksinkertaista - se kerääntyy suoraan tulipesän alle. Säiliö on helppo poistaa ja tyhjentää.


Sinun ei tarvitse edes huolehtia turvallisuudesta. Klassinen takka sisältää mekanismeja, joilla oven kahva irrotetaan turvallisesti. Niiden ansiosta kahva ei ole lämmin eikä sinun tarvitse huolehtia epämiellyttävästä palovammosta.Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i