Loistava aarre ulos nimeltä Rabalux | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Loistava aarre ulos nimeltä Rabalux

Tietoa merkeistä

Karoliina

Rabalux on synonyymi laadukkaalle valaistukselle (ei vain) ulkotiloihin kohtuulliseen hintaan.

28 vuoden kokemus markkinoilla ja yhteensä 13 maasta, joihin he toimittavat tuotteitaan. Mielestämme tämä on tarpeeksi vakuuttavaa voidaksemme sanoa, että Rabaluxin ihmiset tietävät mitä tekevät. Ja he tekevät sen hyvin. Voit olla varma siitä, että Rabaluxin valikoima on monipuolinen. Tänään tutustumme tarkemmin heidän ulkovalojen valikoimaan, joka sisältää suosittuja klassikoita ja upouusia aarteita.

Ulkoisella kauneudella on myös väliä

Kotisi ulkoasu, varsinkin lämpiminä kuukausina, ansaitsee saman huolenpidon kuin kotisi sisätilat. Hyvä uutinen on, että Rabalux auttaa sinua ratkaisemaan kaiken. Ulkovalaisimien valikoima on niin suuri, että se tuo sinulle monia ongelmia valinnan suhteen. Älä kuitenkaan huolestu, me autamme sinua löytämään sopivan vaihtoehdon.

Tämän kevään uutuudet - seinävalaisimista lamppuihin

Sanotaan, että paras jätetään aina loppuun. Joten päätimme rikkoa tätä sääntöä hieman. Aloitamme uusilla Rabaluxin ulkoseinävalaisimilla, joille on ominaista ajaton muotoilu ja luotettava toiminnallisuus. Paremman idean saamiseksi suosittelemme muutamaa hyvää tuotetta, joita voit parhaillaan ostaa erikoishintaan. Klikkaa tätä linkkiä ja valitse tuote ulko-ovesi, terassin tai vaikkapa puutarhamökkisi valaisimeen. Löydät kaikki uutuudet (myös erikoishinnat) ERIKOISTARJOUS merkin alta. 

Tuotteiden joukossa ei ole vain seinävaloja. Tyylikäs himmennettävä kattovalo valvoo terassia ylhäältä. Tämä kaunis musta ulkovalaisin näyttää sinulle oikean tien puutarhasi läpi.


Todistetut klassikot - valikoima "A:sta Z:hen", selvästi

Koska Rabaluxin tarjonta on todella monipuolinen, yritämme tehdä valinnan sinulle mahdollisimman selkeästi.

Rabalux seinälle ja kattoon 

Jokainen meistä tarvitsee seinävalaisimen talonsa seinään. Ja Rabalux tietää sen erittäin hyvin. Siksi seinävalaisimien valikoimasta löydät vain kivan näköisiä kappaleita. Kaikista niistä suosittelemme tätä helmeäOslo-seinävalo. Emme liioittele, sillä tästä mallista on saatavilla kuusi kaunista versiota, mukaan lukien kaksi patinaversiota, yksi kromiversio ja kolme tyylikästä väriä.

Jos haluat tehdä elämästäsi helpompaa, kun liikut kotisi ulkopuolella, Rabaluxin sensorilla toimivat seinävalot ovat hyvä valinta sinulle. Voimme suositella seinävaloa, jossa on aika, hämärä, ja herkkyysasetus pienempien liikkeiden sieppaamiseen.

Ulkotilojesi suojelusenkeli on kattovalaisin Oslo, josta on saatavana kromi-, kaksi patina- ja musta versiota.

Eikä valikoima lopu tähän, voit hankkia Oslon valaisimen riipus versionajolla on entistä selkeämpi historiallinen kosketus.


Lamppuja kaikkialle minne katsot

Pidämme nyt katseemme hieman lähempänä maata, sillä käymme läpi laajan Rabalux-lamppuvalikoiman. Aloitamme katseenvangitsijasta Tuscon LED-ulkovalaisimen  mattakromimuotoiluillaLED-ulkovalo ladattavalla USB-akulla  käyttää modernia tekniikkaa. Ja nyt suosikkimme pöytälamppujen maailmasta. Knoxville pöytävalaisinta voidaan kuvata täydellisesti vain kahdella sanalla: käytännöllinen, kaunis.  


Valot, jotka tarvitsevat vain auringonsäteitä

Suojaat lompakkosi sisältöä entistä enemmän, jos lisäät ostoskoriin aurinkokennovaloja. Ne sopivat hyvin kukkapenkkiin, kukkiin ja polkujen varrelle. Aurinkoenergiavalaistus, joka syttyy automaattisesti iltahämärässä puutarhassasi sopii hyvin kaikkiin näihin paikkoihin. Et voi mennä pieleen ostaessasi aurinkokennolampun kytkimellä. Ulkovalo Bilbao on tehty erityisesti terassin, parvekkeen tai ulkopolun valaistukseen. Ja se toimiii tietysti aurinkovoimalla.

Lisäbonus, ajotievalot

Ja lopuksi lisäämme yhden bonuksen. Ajotievalot varmoille ja vähemmän varmoille kuljettajille. Ja myös muille. Tacoma loistaa heille kaikille.

Rabaluxin vuosikymmen – miksi valita heidän ulkovalaisimet

1)    Kestävät materiaalit – eivät vaurioidu helposti

2)    Laadukas työ – vuosien kokemus, vuosisatojen rehellinen työ

3)    Pitkä käyttöikä – pysyvät mukanasi vuosia

4)    Etu ja koristelu – käytännöllinen, mutta tyylikäs

5)    Moderni muotoilu – seuraavat aina uusimpia trendejä

6)    Laaja valikoima – satoja todistettuja tuotteita

7)    Erityyppiset ulkovalot – valaisimista ajotien valoihin

8)    Mahdollisuus koota täydellinen puutarhavalaistus – yksinkertaisesti ja samalla hienostuneesti

9)    Helppo koota – kuka tahansa voi tehdä sen

10)  Eenergiansäästö – säästä rahaa itsellesi tai perheellesi

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i