Miten palautat tuotteet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Miten palautat tuotteet

Tietoa ostosta

Karoliina

Jos vastaanottamasi tuotteet olivat viallisia tai jos ne lakkasivat toimimasta käytön aikana, muista ilmoittaa asiasta meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoita tuotepalautuksesta yhteydenottolomakkeella, jos vastaanottamasi tuotteet eivät toimineet tai lakkasivat toimimasta myöhemmin normaalin käytön aikana.

Verkkokaupasta ostettujen tuotteiden osalta asiakkaalla on oikeus palauttaa tuotteet kahden vuoden kuluessa tuotteen toimittamisesta, ja joillakin tuotteilla takuuaika on jopa kolme tai jopa viisi vuotta. Tämä ajanjakso on määritelty erikseen kullekin tuotteelle tai yleensä käyttöehdoissamme. Katso takuuehdoistamme saadaksesi selville viat, jotka kuuluvat palautuskäytäntömme piiriin.

 
Kuinka palautat tuotteet:

  • Lataa tämä TUOTTEEN PALAUTUSLOMAKE. Tulosta ja täytä se. Jos sinulla ei ole tulostinta, voit kirjoittaa tiedot käsin.
  • Lisää täytetty lomake palautettavien tuotteiden pakettiin.
  • Lähetä paketti meille ( OMNIVA EE (sorting center) Packeta International - 90020369 Rukki tee 7 Lehmja, 75306 Harju maakond, Estonia). Älä lähetä sitä noutopisteeseen!
  • Palautusosoite ei hyväksy aurinkopaneeleja ja tavaroita lavalla. Ota yhteyttä asiakastukeen, joka ratkaisee palautuksen palautusnoudon avulla.
  • Ennen kuin palautat tuotteen, ota meihin yhteyttä verkkosivustolta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Kiitos jo etukäteen.

Ystävällisesti kirjoita palautuskoodi 97485037 takaisin lähetettävään pakettiin, jonka avulla voimme paremmin seurata pakettia ja käsitellä pyyntösi nopeammin. Palautuskoodia ei käytetä palautustarrassa. Paketti tulee edelleen lähettää palautusosoitteeseen.

Jos sinulla on kysyttävää palautuksesta, voi lähettää tiedustelut edellä mainitulla lomakkeella. Kun olet lähettänyt tiedustelun, saat vastausviestillä kopion kysymyksestäsi. Viesti sisältää myös määritetyn numeron kysymyksellesi (alla olevassa kuvassa numero on merkitty punaisella värillä). Nopeuta palautuksen ratkaisua lisäämällä tämä numero palautuslomakkeeseen.
 

 

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i