Philips Hue – matalajännitteisen ulkovalaistuksen opas | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Philips Hue – matalajännitteisen ulkovalaistuksen opas

Saatat olla myös kiinnostunut
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Ulkovalaistus ei ole koskaan ollut älykkäämpää ja yksinkertaisempaa. Philips Hue matalajännitetuotteiden lisäksi tarvitset vain perinteisen sähköpistorasian. Ja voit myös suorittaa asennuksen muutamassa minuutissa.

Yksi tärkeimmistä Philips Hue -älyvalaistuksen eduista on sen yksinkertainen käyttö ja käyttäjäystävällisyys. Ehkä olet jo lukenut tästä tuoreesta artikkelistamme. Voit ohjata Hue-valoja sovelluksen, äänen, liiketunnistimien tai älykatkaisimen avulla. Ja tämä ei koske vain kotisi sisätiloja, päinvastoin, sillä terassi-, puutarha- ja takapihavalot toimivat täydellisessä symbioosissa matalajännitevalikoiman kanssa.


Mitä "matalajännitteinen valaistus" tarkoittaa?

Lyhyesti sanottuna: Philips Hue -matalaännitevalaistuksen suurin plussa on sen liitäntä. Tarvitset vain tavallisen pistorasian, eikä sinun tarvitse käyttää kotonasi verkkojännitettä. Tämä johtuu siitä, että matalajännitevalaistus käyttää muuntajaa, joka vähentää jännitettä.


Muutama tuote, täydellinen harmonia

Hyvä valmistelu on avain menestykseen. Joten ennen asennuksen aloittamista tarkista onko sinulla kaikki tarvittavat laitteet. Laita pöydälle vierekkäin matalajännitteiset kohdevalot tai lattiavalot (kumpaa olet asentamassa), virtalähde (PSU), T-liittimet ja jatkojohdot.

Huomaa: Kaikki matalajännitelamput toimitetaan tarvittavien kaapelien ja virtalähteen kanssa.


Ei monimutkaista tiedettä, hoidat asennuksen helposti

Aloitetaan. Aseta ensin valo puutarhaan (tai mihin tahansa muualla kun haluat valaista ulkotilojasi). Varmista, että etäisyys valosta lähimpään Philips Hue tai Hue Bridge valoon on enintään 15 metriä. Syy on ilmeinen: Philips Hue -älyvalot muodostavat verkon ja jokainen valo hyödyntää Zigbee-signaalia.

Seuraavassa vaiheessa tarvitset T-liittimen, jonka yhdistät valoon. Se on helppoa, ruuvaat sen vain kiinni ilman työkaluja. Jos haluat liittää lisää valoja, tarvitset jatkojohdon yksittäisten T-liittimien väliin. Kaikki tämä tapahtuu vain yhdellä virtalähteellä. Kaapelin enimmäispituus on 35 metriä, joten voit liittää sen avulla suuren osan puutarhastasi. Ja usko meitä, laajentaminen on yhtä helppoa kuin yhteyden luominen.

Huomaa: saadaksesi selville, kuinka monta valoa voit liittää yhteen virtalähteeseen, laske yhteen yksittäisten osien virrankulutus. Yksinkertaisesti sanottuna kokonaistulotehon on oltava yhtä suuri tai pienempi kuin lähteen lähtö. Esimerkki:

  • Econic- ja Calla-valot: kumpikin 8 W
  • Light Lily: 8 W
  • Light Lily XL: 15 W
  • Ulkovalonauha (2 metriä): 19 W
  • Ulkovalonauha (5 metriä): 37,5 W

Esimerkki matalajännitteisestä Philips Hue valaistuksesta, jossa käytetään 40 W:n virtalähdettä:

Kolme Lily-valoa ja kaksi Calla-valoa. Kummassakin valotyypissä on 8 wattia, joten laskemme lopullisen syöttötehon helposti: Lily (8 x 3) + Calla (8 x 2) = 40 W.

Etsi pistorasia, kytke ja sytytä valot

Oletko jo liittänyt kaikki valot, jotka halusit yhdistää? Jatkamme valitsemalla ja etsimällä pistorasian, johon liität virtalähteen. Oletko valmis? Siinä tapauksessa voit lisätä valot Hue-järjestelmääsi. Abrakadabra. Näin helppoa on valaista talosi ulkotilat 16 miljoonalla värillä.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i