Muuta puutarhasi ilmettä Philips Hue älyvaloilla | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Muuta puutarhasi ilmettä Philips Hue älyvaloilla

Tietoa merkeistä

Karoliina

Philips Hue -valot ovat erikoisvaloja, jotka muuttavat puutarhasi ilmeen ja joita voit hallita älypuhelimesi kautta.

Enää ei turhaa ylös nousemista valojen takia

Pidätkö ajatuksesta makoilusta illalla terassillasi tai puutarhassasi riippumatossa ja siitä että voit sytyttää valot painalluksella tai älypuhelimella? Philips Hue -ulkovalojen avulla tämä voi olla totta.

Ajan viettäminen ystävien, perheen tai lasten kanssa tulen äärellä on täynnä ainutlaatuisia hetkiä, joita useimmat meistä ovat taas odottaneet koko vuoden. Istuudu terassille lasillisen viiniä kanssa ja kääri itsesi peitteeseen. Ulkona saattaa kuitenkin olla jo pimeää, etkä tunne oloasi mukavaksi pilkkopimeässä. Nyt sinun olisi luovuttava huovasta tai jätettävä keskustelu ystävien kanssa. Unohda tämä, sillä älykkäät Philps Hue -ulkovalaisimet tekevät jatkuvasta nousemista valonkatkaisimen takia historiaa. Sinun tarvitsee vain ottaa älypuhelimesi, ladata sovellus ja asettaa miellyttävä valaistus etänä. Voit myös himmentää valoja tarpeidesi mukaan. Philips Hue -valaisimissa on laaja valikoima erityyppisiä ulkovaloja, jotka eivät ainoastaan palvele sinua, vaan myös lisäävät tunnelmaa puutarhaan ja tekevät olosi mukavammaksi. Lisäksi valoissa on moderni muotoilu.



Suurimmassa osassa näitä älyvaloja voit myös valita värit. Esimerkiksi White and Color Ambiance -sarjan LED-kohdevalot näyttävät hyvältä. Voit ohjata näitä valaisimia äänikomennoilla. Hienostunut muotoilu ilahduttaa sinua ja vieraitasi. Voit ostaa valot kolmen kappaleen seteissä. Muuntajaan voidaan liittää enintään viisi laitetta ja voit hallita niitä mistä tahansa.



Saatat tarvita myös seinävalaisimen. Verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima. Älä ohita LED RGB -seinävalaisinta, josta on tarjolla kaksi väriä.  Musta ja matta kromi. Voit asettaa valaistusajan ja valita jopa 16 miljoonasta väristä. Valaisin on mahdollista liittää Hue-bridgeen, jolloin voit hallita kaikkia valaisimen toimintoja.



Voit luoda puutarhasi erittäin modernin ja perinteisen ilmeen Hue White ja Color Ambiance ulkovalaistuksella. Voit asettaa valoille myös valaistusajan. Valaisin on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja karkaistusta lasista, joten se kestää hyvin kaikkia ulkoisia vaikutuksia. Valaisin kuuluu IP65-suojausluokkaan, mikä tarkoittaa valaisimen olevan erityisen kestävä. Voit hallita sitä älypuhelimella tai äänellä.



Ja jos et halua ostaa uutta valoa, Philips Huen älykkäät polttimot riittävät. Voit käyttää niitä periaatteessa missä tahansa valaisimessa. On vain tärkeää valita oikea kanta. Voit ostaa aloitussetin, jonka mukana saat myös Hue Bridge -yhteyslaitteen polttimoiden lisäksi. Polttimot ovat yhteensopivia Amazon Alexa Apple Homekitin ja Google Homen kanssa. Tämä tarkoittaa, että näitä polttimoita voidaan ohjata sekä älypuhelimella että äänellä.


Philips Hue -sisävalot

Philips Hue pieniä ulkovalaisimia on tarjolla laaja valikoima, josta kaikki löytävät mieleisensä. Ulkovalojen lisäksi Philips Hue tarjoaa myös sisävalaisimia. Tarvitsetko kenties uuden kattokruunun, lampun tai kattovalaisimen? Löydät kaikenlaisia valaisimia, jotka puuttuvat kotoasi tai jotka haluat korvata uusilla. Valinnat useille väreille, himmennykselle ja muille asetuksille voidaan asettaa kaukosäätimellä, älypuhelimella tai tabletilla.


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i