Retrotyyli ei mene koskaan pois muodista | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Retrotyyli ei mene koskaan pois muodista

Sisävalot

Karoliina

Retrovalaistus on loistava valinta, jos haluat piristää kotiasi. Retrotyyli on iloinen ja hillitön.

Sotienjälkeinen euforinen 1950-luku, 1960-luvun villit hipit, 1970-luvun diskobuumi ja huippu 1980-luvulla. Kun kuulemme sanan "retro", me kaikki ajattelemme jotain täysin erilaista. Taattua on, että nostalgia valtaa enemmän tai vähemmän kaikkien ajatukset. Palaamme aika ajoin retroon. Tehdään yhdessä lyhyt matka historiaan, joks on esillä nykymaailmassa.  

Kuinka tunnistat retrotyylin?

Ensinnäkin tärkein asia: retrotyyliä ei rajoita tietty päivämäärä tai aikajakso. Useimmiten retrotyyli on saanut inspiraationsa 1900-luvun jälkipuoliskolta, erityisesti 1950-luvulta 1980-luvulle. Ei kuitenkaan pidä paikkaansa, että retrotyyli ei olisi peräisin viime vuosisadan ensimmäiseltä puoliskolta tai 1990-luvulta. Retrotyyliä tunnistaessamme keskitymme siis myös sen elementteihin kotona.

Kodin retrotyyliset elementit

1) Värikkyys. Ehkä muistat tuoreen artikkelimme Skandinaavinen tyyli, rajattoman inspiraation lähde, jossa kirjoitimme hillityistä väreistä. Retro-tyyli on täysin päinvastainen. Kyse on väreistä, varsinkin villeistä sellaisista, kuten yhdistelmä vaaleanpunaista, violettia ja kirkkaan vihreää.

2) Sileät materiaalit. Retrotyylissä käytetään ei niin perinteisiä materiaaleja. Näitä ovat mm. sametti ja pehmeät materiaalit, mutta retrolle on ominaista myös muovin, nahan tai laminaatin käyttö. Voit myös tunnistaa tyylin kuvioista ja pintakuvioista, joita on useimmissa esineissä.

3) Pyöreät muodot. Kalusteiden tyylikkäät ja pyöreät muodot ovat tyypillisiä retrotyylille. Huonekalut seisovat yleensä jaloillaan. 

4) Erilaisia lisävarusteita. Jokaisessa huoneessa ja joka nurkassa. Löydät paljon retrotyylisiä asusteita kaikkialta asunnosta. Kannettavista transistoreista massiivisiin leikattuihin juomalaseihin ja keittiön esiliinoihin.


Ei vain retrotyylisiä valoja

Katsotaan yhdessä kolme kotisi nurkkaa, joihin olemme valinneet sopivat valikoimamme retrotuotteet.

Olohuone

Olohuone on meille jokaiselle tila, jossa ei pitäisi olla tylsää. Ja siitä ei pitäisi puuttua eleganssia ja tyyliä. Vaikka pidätkin enemmän minimalistisesta muotoilusta, voit korostaa sen kauneutta katseenvangitsijalla retroesineellä. Esimerkiksi ostamalla valaisimia värikkäillä varjostimilla.

Lastenhuone

Muistatko apinamiehet tai pehmoeläimet, jotka täyttivät huoneesi lapsuudessasi niin, että liikkuminen oli lähes mahdotonta? Pienet lapsesi tuntevat todennäköisesti samoin. Kukapa lapsi ei haluaisi yöpöydälleen ystävää eläinkunnasta. Karhun muotoinen lasten BEAR-kosketuslamppu on loistavaa seuraa nukahtaessa. Mutta varmuuden vuoksi he eivät halua leikkiä sillä ja vaihtaa karhun värejä, koska niitä on monia.

Keittiö

Ja lopuksi, meillä on jotain lusikoiden ja herkullisen ruoan mestareille. Voit myös kokata ja leipoa retrotyyliin. Retro-keittiölaitteiden suosio kasvaa. Sinun ei tarvitse ostaa uutta jääkaappia tai tehosekoitinta. Saat myös alkuperäisen ainesosien punnitsemisen apulaisen, joka tuo taloosi historiaa. Katso tätä keittiövaaka, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu kulho, sillä se näyttää upealta.

Entä jos mikään suositelluista tuotteista ei sovi kotiisi? Ei se mitään. Voit kirjoittaa "retro style" Valomanian hakukenttään tai klikata tästä ja ryhtyä etsiä sopivia tuotteita.


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i