Aurinkokennovalot terassille ja puutarhaan | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Aurinkokennovalot terassille ja puutarhaan

Talon ulkovalaistus

Karoliina

Kyseessä ei ole markkinointitemppu. Aurinkokennovalot eivät todellakaan tarvitse ripaustakaan sähköä. Ne tarvitsevat vain tavallisen, mutta ihmeellisen auringonsäteen.

Ei ole sattumaa, että ajoitimme tämän artikkelin huhtikuun päivämäärään. Kevät on juuri sitä aikaa, jolloin voimme katsella takaisin talvikautta, kun kaikki sähkölaskut ovat saapnueet postin mukana. Emmekä valehtele sanoessamme, että viime aikoina olemme avanneet niitä jännityksellä. Kevät on siis täydellinen aika vuodesta pohtia, missä voisimme säästää rahaa. Ja siihen meillä on avuksi mahtava yhdistelmä aurinkokenno- ja auringonvaloa.


Aurinkokennovalot – säästäminen ei ole ainoa plussa

Rahan säästäminen ei todellakaan ole ainoa syy, miksi sinun pitäisi hankkia aurinkokennovalot ulkokäyttöön. Katsotaanpa muita syitä:

1)    Yksinkertainen asennus – aurinkokennovalon käyttöön ei tarvita sähköasentajaa, ei edes ammattitaitoista tee-se-itse-ammattilaista. Aurinkokennovalot eivät sisällä johtoja, kaapeleita tai muita monimutkaisia osia. Sinun täytyy vain valita paikka, johon haluat sijoittaa ne, ja siinä kaikki.

2)    Toiminta – aurinkovalo toimii vain silloin, kun niitä tarvitaan. Päivän aikana ne keräävät aurinkoenergiaa auringonsäteiltä akkuun ja illalla hämärtyessä ne käyttävät sitä (diodien maagisen vaihdon kautta) puutarhasi tai terassisi valaisemiseen. Tämän seurauksena et maksa penniäkään valaistuksesta.

3)    Ne ovat vihreitä – aurinkokennovalot ovat luonnon ja ympäristön parhaita ystäviä. Et vahingoita luontoa käyttämällä niitä. Eikä siinä vielä kaikki! Se, että ne ovat hyviä luonnon kanssa, näkyy myös siinä, etteivät ne vahingoita toisiaan. Aurinkovalot osoittavat suurta kestävyyttä elementtejä – vettä, aurinkoa tai tuulta – vastaan.

4)    Alkukustannukset – Voisit ajatella, että aurinkokennolamput ovat kalliita, koska ne ovat suuri ihme. Aurinkokennolamppujen hinnat ovat todella miellyttävät ja tarjonta erittäin laaja. Voit tarkistaa sen itse täältä.


Vastus, joka ansaitsee oman kappaleensa

Aurinkokennovalojen suurin plussa on niiden kestävyys ulkoisista vaikutuksista. Tämä ilmaistaan valoissa ns. nimeltään IP-suojaus ja kaksi numeroa. Ensimmäinen numero osoittaa suojauksen kiinteitä esineitä ja materiaaleja vastaan, toinen  osoittaa suojan nesteitä vastaan (erityisesti vesi). Lyhenne IP tulee englanninkielisestä ilmauksesta ingress protection. Tässä pätee yksinkertainen sääntö: mitä suurempi luku, sitä korkeampi suojaus. Aurinkokennovalot ovat tässä suhteessa erinomaisia. Löydät aina tietoa yksittäisten tuotteiden tietystä suojaustasosta verkkosivustoltamme. Jos haluat saada lisätietoja IP-suojauksesta, katso tätä.

Uutuus verkkosivustollamme – aurinkokennovalojen luokittelu

Valikoimamme laajenemisen myötä ja selkeyden vuoksi sinulle, asiakkaillemme, olemme jakaneet aurinkoenergian ulkovalaisimet useisiin luokkiin.

Ensimmäisessä voit tutustua laajaan aurinkopaneelien valikoimaan. Näet klassikot täällä, kuten tämä anturilla varustettu designvalo,  mutta myös harvinaisempia kappaleita, kuten tämä LED-aurinkopaneeli talonumero.

Aurinkokennolamput eivät ole vain puutarhasi koriste. Ja vaihtoehtoja on monia. Halvoista, kuten tämä, malleihin, jotka ovat huomattavasti tuotantopäiväänsä edellä, kuten tämä mahtava kappale.

Aurinkokennokoristeet ovat kirsikka ulkotilojen kakun päällä. Yksi vinkki niistä kaikista on tämä kaunis koristeketju. Emme myöskään voi unohtaa tyylikkäitä lamppuja

Viimeisessä kategoriassa on vain yksi tuote, mutta se on ehdottomasti mainitsemisen arvoinen. Kyseessä on valosähköpaneeli JUST itsepuhdistuvalla lasilla. Todellisille asiantuntijoille.


Kuinka valita oikea?

Etkö ole vieläkään varma, vaikka olemme näyttäneet sinulle kaikki aurinkokennolamppujen luokat? Sillä ei ole väliä, annamme sinulle neuvoja, kuinka et jää sivuun aurinkovaloa valittaessa.

1)  Kirkkaus – klassikko pätee: mitä enemmän, sitä parempi. Puhumme LED-diodien lukumäärästä, jotka määräävät valon voimakkuuden. Mieti, mihin tarkoitukseen haluat käyttää aurinkokennovaloa. Esimerkiksi uima-altaan ympärille tai ajotielle on suositeltavaa sijoittaa valo, jossa on useita diodeja. Turvallisuussyistä. Sitä vastoin, vähemmän LED-diodeja riittää kivipuutarhaan. Lumenit ovat valovoiman osoitin. Pehmeässä ja lämpimässä valaistuksessa niiden arvo vaihtelee välillä 15–35 ja paljon kirkkaampi valaistus on noin 700–800 lumenia.

2)   Kestävyys jotkut aurinkokennolamput voivat loistaa koko illan ja yön. Jos tarvitset aurinkovaloa toimimaan suurimmassa osassa yöllä, muista seurata tätä parametria. 

3)   Suunnittelu – verkkokaupastamme on saatavilla aurinkokennolamppuja monissa muodoissa ja malleissa. Yhdistä ne puutarhasi tai terassisi tunnelmaan.

4)   Toiminnot valo voi reagoida paitsi päivän ja yön vuorotteluun myös liikkeeseen. Tässä tapauksessa valo anturin kanssa on hyödyllinen. Tyypillinen esimerkki on talon etuovi. Tietysti joissakin tyypeissä on myös älykkäitä toimintoja, esimerkiksi yhteys matkapuhelimeesi tai älysovelluksiin.

Oletko jo perillä aurinkovaloista? Jos joihinkin kysymyksiisi ei vieläkään löydy vastausta, kirjoita meille, niin autamme sinua mielellämme.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i