Valomaniasta ostaminen kannattaa | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Valomaniasta ostaminen kannattaa

Valomaniasta ostaminen kannattaa
Tietoa ostosta

Karoliina

Valomaniassa pyrimme tekemään asiakkaidemme ostokokemuksesta mahdollisimman mukavaa. Siksi ilmainen toimitus ja 60 päivän palautusoikeus ovat itsestäänselvyys verkkokaupassamme.

Me  tiedämme, että tyytyväinen asiakas tulee takaisin, ja siksi teemme kaikkemme tarjotaksemme hyvin järjestetyn verkkokaupan, joka on täynnä inspiraatiota, helppoja ostoksia sekä nopean ja luotettavan toimituksen. Asiakkaiden tarpeet ja vaatimukset kasvavat jatkuvasti ja tämän takia mukautamme jatkuvasti valikoimaamme asiakkaiden nykyisiin tarpeisiin ja etsimme uusia tapoja tehdä ostamisesta mukavampaa. 


Ilmainen toimitus ja pidennetty palautusaika


  • Haluamme, että asiakkaamme saavat mahdollisimman paljon etuja tehdessään ostoksia, minkä vuoksi tarjoamme ilmaisen toimituksen vakiotuotteille, kun tietty tilausarvo ylitetään.
  • Olemme myös pidentäneet tavaroiden palautusaikaa 60 päivään. (Vain kuluttaja-asiakkaille, eli et ole lisännyt y-tunnusta tai ALV-tunnusta tietoihisi). Lisätietoja: Liiketoiminnan käyttöehdoissa.


Laaja valikoima ja nopea toimitus


  • Tarjoamme tällä hetkellä tuotteita yli 200 valaisinbrändiltä ja meillä on 50 tuhatta tuotetyyppiä, joista asiakkaat voivat valita. Kaikki hyvin järjestetyissä kategorioissa.
  • Tähän päivään mennessä olemme toimittaneet yli 4 miljoonaa tilausta ja tämän vuoden lokakuussa olemme saaneet päätökseen uuden modernin varaston rakentamisen, jonka avulla voimme vastata nopeammin kasvavaan kysyntään ja kasvattaa tuotevalikoimaa entisestään.Teemme työtämme omistautuneesti ja halulla kehittyä. Tämän takia vastaanotamme tuhansia positiivisia arvioita tyytyväisiltä asiakkailta, ja yrityksemme pääsee toistuvasti Euroopan sähköisen kaupankäynnin menestyjien rankinglistalle. Tämä on todiste siitä, että onnistumme olemaan asiakkaillemme luotettava kumppani, joka tarjoaa laajan valikoiman, hyviä neuvoja, mutta myös inspiraatiota suomalaisten kotien valaisuun.Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i