Millaisia valaisimia terassilla kannattaa käyttää? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Millaisia valaisimia terassilla kannattaa käyttää?

Talon ulkovalaistus

Karoliina

Terassin valaisemiseen on olemassa useita tapoja. Katso kuvia, lue vinkkejä ja inspiroidu.

Seinävalaisin on käytännöllisin vaihtoehto


Uusissa ja vanhemmissa kunnostetuissa taloissa olohuone yhdistyy yleensä terassiin suuren lasioven avulla. Tämä on käytännöllinen ja fiksu ratkaisu, mutta ei missään nimessä tarkoita, että sisätilan valo riittää ulkona oleskeluun varsinkin jos sinulla on suurempi terassi. Suosittelemme yhden tai kahden seinävalaisimen asettamista seinälle terassin sisäänkäynnin kohdalle. Voit sovittaa niiden ulkonäön ympäristöön ja puutarhaan.


Osvětlení terasy pomocí LED svítidla

    Venkovní nástěnné světlo LED Nástěnné světlo na terasu ve tvaru lucerny

Käytä käytännöllistä sensoria

Ulkotilojen valaisuun on tarjolla runsaasti erilaisia ulkovalaisimia suorakaiteen, puoliympyrän ja sylinterin muotoisina. Niissä on yleensä ruudukko lisäämässä mielenkiintoista ilmettä. Nämä modernin näköiset valot on suunniteltu myös talon sisäänkäynnin julkisivulle, joten ulkovalaistus on helppo yhdenmukaistaa kauniisti. Koska nykyaikana sähkön säästöpaineet ovat kasvussa, valikoimaan on lisätty aurinkokennovalaisimia ja LED-valoja. Kalliimmissa tuotteissa on anturi, joka kytkee valon automaattisesti päälle ja pois päältä hetken kuluttua. Arvostat ominaisuutta esimerkiksi silloin, kun tuot virvokkeita terassille eikä sinulla ole vapaita käsiä.

 
   Světlo na stěnu k osvětlení terasy Nástěnné svítidlo na terasu
 
Osvětlení terasy

LED-nauhat ja ajovalot vaikutusta varten

Jos haluat piristää terassin valaistusta, voimme suositella vedenpitäviä LED-nauhoja, joita voidaan liimata esimerkiksi terassin reunoille. Sisäänkäynnin ympärille on olemassa pieniä kestävällä lasilla peitettyjä kohdevaloja, joita voidaan upottaa lattiaan. Voit astua niiden päälle ja jopa ajaa päältä, jolloin ne sopivat autotallien sisäänkäynneille.

Terassin miellyttävän ilmapiirin herättävät erilaiset pöytä- ja lattiavalaisimet, varsinkin viime vuosina aurinkokennovalaisimet ovat olleet suosittuja. Nostalgian ystäville meillä on tarjolla parafiinilamppuja.


Suunnittelun helpottamiseen löydät tekstin alapuolelta joitain sopivia terassivaloja. Tarjoamme laajan ulkovalovalikoiman.

  Venkovní nástěnné osvětlení terasy Nájezdové svítidlo k osvětlení terasy

Venkovní lampa k osvětlení terasy

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i