Rustiikkiset lattiavalaisimet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Rustiikkiset lattiavalaisimet

  • Myydyimmät
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Rustiikkiset jalkalamput laajasta valikoimastamme. Katso!


Haaveiletko uudesta valaisimesta kotiin? Onko haussa rustiikkinen lattiavalaisin? Rustiikkinen eli rosoinen, rosoisuus, on tyylisuunta sisustuksessa. Rustiikkinen sisustus suosii luonnonläheisiä materiaaleja. Tästä kategoriasta löydät rustiikkiset jalkalamput. Rustiikkinen jalkalamppu on kuin vanhan ajan valaisin, joka henkii historian havinaa. Rustiikkiset valaisimet sopivat hienosti vaikkapa vanhan talon sisustukseen. 


Rustiikkivalaisimet ja muut ajan patinoimat yksityiskohdat täydentävät hienosti myös maalaistyyliä. Maalaistyyli huokuu vanhan talon kodikasta tunnelmaa. Rustiikkiset yksityiskohdat sopivat myös maalaisromanttiseen sisustukseen, joka on runsas ja rönsyilevä. Maalaisromanttisessa sisustuksessa suositaan valkoista ja sitä täydennetään yksityiskohdilla. Nuo yksityiskohdat voivat olla nimenomaan rustiikkiset valaisimet.


Mitä hyötyä lattiavalaisimesta on?


Lattiavalaisimen suuri etu on sen helppo siirrettävyys paikasta toiseen. Et siis ole sidottu pitämään sitä vain yhdessä paikassa, vaan voit vaihdella jalkalampun paikkaa helposti tai laittaa se tarvittaessa toiseen huoneeseen. 


Millainen lattiavalaisin sisälle sopisi juuri sinun kotiisi?


Valikoimassamme on paljon erilaisia vaihtoehtoja. Meiltä löytyy messinkilattialamppu, lattiavalaisin kaareva, kultainen lattiavalaisin ja paljon muuta. Musta lattiavalaisin, kaareva jalkalamppu, kultainen jalkalamppu ja messinkinen jalkalamppu ovat suosittu valinta moneen kotiin. Tällainen ajan patinoima jalkalamppu on mielenkiintoinen yksityiskohta.  


Lattiavalaisin on yleinen etenkin olohuoneessa. Kaareva jalkalamppu vaikkapa nojatuolin vieressä houkuttelee viettämään antoisia lukuhetkiä. Valitse lattialamppu, joka miellyttää silmää. Nykyisin on saatavilla myös lattiavalaisimia, joiden korkeutta voit säätää ja näin sinulla on hetkessä korkea lattiavalaisin. Tarkistathan ostohetkellä lattiavalaisimen ominaisuudet, esimerkiksi onko se säädettävä lattiavalaisin, jotta saat varmasti toiveitasi vastaavan lampun. Lattiavalaisin voi olla näyttävä valaisin, joka on mielenkiintoinen yksityiskohta kotisi sisustuksessa tai valaisin, joka ei vie liiaksi huomiota, vaan sulautuu ympäristöön täydellisesti. Kaikki riippuu lopulta sinun omista mieltymyksistäsi. Tarvittaessa voit käyttää myös suodattimia, joiden avulla löydät kriteerejäsi vastaavan lattialampun, oli kyseessä lattiavalaisin puujalka tai musta jalkalamppu. Tutustu rohkeasti valikoimaamme ja anna meidän johdattaa sinut valaisimien maailmaan. Löydä unelmiesi rustiikkinen lattiavalaisin!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i