Hallitse valaistusta älykkäästi Immax Neon avulla | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Hallitse valaistusta älykkäästi Immax Neon avulla

Tietoa merkeistä

Karoliina

Haluatko päästä eroon vanhoista lampuista ja luoda älykkään kodin, jossa voit hallita asioita mielesi mukaan? Immax Neo-valaisimet ovat tällöin paras vaihtoehto.

Immax Neo

Jos haluat tehdä kodistasi vieläkin kodikkaamman ja luoda siitä paikan jossa rentoutua rauhassa, yksi iso askel modernin kodin varustelussa  on älykkäät kodinvalaisin hankinnat. Voit saada tämän aikaiseksi älykkäillä Immax Neo -valoilla. Tuotemerkki on keskittynyt älykkäisiin valaisimiin, joita on valikoimassa tarjolla suuri määrä. Löydät verkkokaupastamme himmennettäviä tai RGB-älypolttimoita, älykkäitä LED-nauhoja sekä erilaisia himmennettäviä valoja, joita voit ohjata mukavasti sohvalta käsin kaukosäätimellä tai älypuhelimella. Yrityksen tärkein motto on "Älykäs koti kaikille". Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että korkeasta laadusta tinkimättä voit hankkia valaisimia edulliseen, kaikille sopivaan hintaan.


Immax Neo-älyvalot alennuksessa

Immax Neo -valot ovat erittäin korkealaatuisia ja moderneja, teknisesti erittäin kehittyneitä valaisimia. Tarjoamme niitä verkkokaupassamme erittäin hyvään hintaan. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus hankkia osa tuotteista jopa halvemmalla. Immax Neo-valosarjan valikoiduista tuotteista on tarjolla suuri alennus. Joten jos et vielä tähän mennessä osannut voinut päättää, ei ole parempaa tilaisuutta ostaa tällaista valoa kuin juuri nyt.

Design valot

Himmennettävät Immax Neo-valot ovat todella suosittuja. Jos pidät puhtaasta valkoisesta valosta, tulet rakastumaan näihin valoihin. Voit valita valkoisen lämpötilan eri voimakkuuksilla. Jos pidät enemmän värikkäistä valoista, tutustu RGB-toiminnolla varustettujen valojen kategoriaan. Koska kyseessä on älykäs valo, sinun ei enää tarvitse nousta ylös sohvalta tai peiton lämmöstä hallitaksesi sitä. Voit ohjata valoja kauko-ohjaimella, joka on yleensä osa pakettia, tai älypuhelimella Immax NEO PRO -sovelluksen lataamisen jälkeen, mutta myös äänellä. Mitä tulee valotyyppeihin, löydät laajan valikoiman valoja. Polttimoista kattokruunuihin ja kattovalaisimiin eri malleissa. Immax NEO tarjoaa yli 70 erilaista valoa. Klassisesta konseptista kubistisen ilmeen kautta yksinkertaiseen modernismiin.



Immax Neo-valojen hallinta

Suurta osaa Immax Neo-älyvaloista voidaan ohjata Tuya-alustalla toimivan Immax NEO PRO-sovelluksen kautta. Kyseessä maailmanlaajuinen alusta, jolla voi tehdä isoja asioita. Voit yhdistää kaikki Immax NEO-älylaitteet  ja muiden valmistajien laitteet. Edellytyksenä on, että ne kommunikoivat ZigBee 3.0 kautta Tuya-alustalla. Tämä koskee esimerkiksi suosittuja Philips Hue-valoja tai LIDL tuotemerkin tuotteita. Tämä helpottaa kotona olevien laitteiden yhdistämistä yhdeksi ohjattavaksi yksiköksi. Yhdessä ohjauselementissä sinulla on hälytys, kamera tai muut turva-anturit peukalosi alla valojen ja vastaavien älykkäiden tuotteiden lisäksi. Toinen hyvä uutinen on, että voit asettaa kieleksi minkä tahansa puhelimesi tukemalle kielelle. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää palvelua myös suomen kielellä.

Vaihtoehtoja valojen kauko-ohjaukseen:

• Kaukosäätimellä

Osalla älyvalosta on kauko-ohjain, jolla valot voidaan kytkeä päälle ja pois, säätää valon voimakkuutta ja lämpöväriä. Kaukosäädin kommunikoi ZigBee-tekniikan avulla.

• Älylaitteella ja Immax NEO PRO -sovelluksella

Immax NEO PRO-älysovellus on älykkään kodin sydän. Sen ansiosta voit ohjata valoja puhelimella tai tabletilla. Sovellus ja valot on yhdistettävä älykkääseen SMART BRIDGE-porttiin. Tämä on ainoa tapa saada kaikki älytoiminnot mukaan lukien älykkäiden kohtausten asettaminen ja täysi automaatio.



Immax NEO PRO-sovelluksen edut

TUYA -alusta

Immax NEO PRO-sovellus toimii maailmanlaajuisella TUYA-alustalla. Se on kehittynein älykäs kotijärjestelmä, jota käyttää yli 5000 maailmanlaajuista älylaitteiden valmistajaa. TUYA-alustan tuotteet ovat täysin yhteensopivia keskenään.



• Yhteensopivuus

Voit liittää eri valmistajien valot Immax NEO PRO-sovellukseen ja yhdistää ne Immax NEO-tuotteisiin. Edellytyksenä on, että ne käyttävät TUYA-alustaa. Tämän jälkeen ei ole enää väliä, kommunikoivatko ne Bluetoothin, Wi-Fi:n tai Zigbee-tekniikan kautta. Sinulla on aina käytössä yksi ohjattava yksikkö. Löydät alla olevasta taulukosta helposti mahdollisuuden liittää Immax NEO ja muut tuotteet.

Laaja valikoima toimintoja

Immax NEO PRO-sovellus on suunniteltu hallitsemaan tehokkaasti kaikkia kytkettyjä valoja. Voit luoda älykkäitä kohtauksia sovelluksessa ja automatisoida koko järjestelmän kokonaan. Samalla on mahdollista seurata kytkettyjen laitteiden nykyistä kulutusta.

Miten otan järjestelmän käyttöön?

Immax NEO PRO-sovellus on saatavana Apple Storesta ja Google Playsta.

  1.  Lataa Immax NEO PRO-sovellus.
  2. Käynnistä sovellus matkapuhelimellasi tai tabletillasi.
  3. Jos sinulla ei enää ole käyttäjätiliä, rekisteröidy.
  4. Valitse itse, haluatko kokeilla työskentelyä testitilassa vai ilman sitä.
  5. Kirjautumisen jälkeen avautuvat kotisi asetukset.
  6. Kun lisäät valaisimia, noudata yksinkertaista opasta, laitetta voidaan etsiä manuaalisesti tai skannaamalla, kun sovellus itse tarjoaa sinulle laitteen lähelläsi.


Yhteensopiva Philips HUE:n ja muiden järjestelmien kanssa.

Immax NEO-älyvalot käyttävät Zigbee-tekniikkaa kommunikoidakseen, ja voit yhdistää ne Philips HUE-, IKEA-tai Samsung SmartThings-tuotteisiin. Samaan aikaan ne ovat yhteensopivia ääniavustajien Amazon Alexan, Apple Siri-pikavalintojen ja Google Assistantin kanssa.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i