Kuinka valitset kattokruunun keittiöön? | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valitset kattokruunun keittiöön?

Keittiövalaistus
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Nykyään kattokruunujen valikoima on hyvin monipuolinen. Voit valita esimerkiksi kattokruunun, joka on valmistettu rottingista ja luot luonnonläheistä tunnelmaa keittiöön. Tai ehkä modernimman lasi- ja metallikattokruunun, joka sopii paremmin moderniin keittiöön.

Tarvitsetko mukavaa ja myös käytännöllistä keittiövalaistusta? Markkinoilla on todella laaja valikoima tuotteita, joista voit valita. Ensinnäkin valaise työtaso kunnolla (voit lukea lisää artikkelista Kuinka valita paras valaisin keittiön kaapin alle? ja sitten voit etsiä ympärillesi kattovaloja tai kattokruunuja.

 
Säädettävän kattokruunu – täydellinen valinta kodin valaistukseen

Jos sinulla on pieni keittiö, jossa on matala katto, suosittelemme, että valitset pinta-asennettavan valon, joka kiinnittyy kattoon ja suurentaa tilaa visuaalisesti. Suurin osa nykyisistä keittiöistä on kuitenkin melko tilavia ja niissä on normaali tai korkea katto, minkä vuoksi useimmissa tapauksissa ihmiset ostavat kattokruunun keittiöön. Kattokruunu yhdistetään myös usein riipusvalaisimiinkattovaloihin tai seinävaloihin. Tietenkin kaikki riippuu keittiön muodosta ja koosta, mutta on tärkeää, että keittiössäsi ei ole illalla tummia pisteitä.
 
 
Olemme jo maininneet keittiön kattokruunun, joka yleensä sijoitetaan ruokapöydän yläpuolelle. Suosittelemme valitsemaan joko alasvedettävän kattokruunun tai säädettävän korkeuden kattokruunun (ripustusketjua on mahdollista lyhentää). Erityisesti alasvedettävä kattokruunu antaa sinun säätää jousituksen korkeutta tarpeen mukaan. Yleensä kattokruunu tulisi sijoittaa istuvan henkilön silmien korkeuden yläpuolelle, noin 60 cm pöydän yläpuolelle. Varmista kuitenkin, että polttimo ei ole pidempi kuin kattokruunu, koska siinä tapauksessa lamppu saattaa häikäistä pöydässä istuvia ihmisiä. 
 
 
 

Kattokruunu ruokapöydän ja baarin yläpuolella

Keittiökattokruunun suunnittelu riippuu maustasi. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että valon tulee sopia koko sisustukseen, ja tämä pätee erityisesti olohuoneeseen kytkettyihin keittiöihin. Muista, että joskus vähemmän on enemmän. Jos keittiösi on sisustettu maalaismaiseen tyyliin (useimmiten tummat puukalusteet), suosittelemme luonnollisia rottinkisia kattokruunuja tai Tiffany-kattokruunuja. Trendikkäissä keittiöissä suosittelemme valitsemaan modernit kattokruunut, jotka ovat useimmiten lasia ja metallia. Jos haluat jotain vanhempaa, mutta silti ylellistä, saatat olla kiinnostunut rustiikkisia kattokruunuista- ja kristallikruunuista.



 
 

Keittiön kattokruunu sopii mainiosti paitsi ruokapöydän yläpuolelle myös baaritiskin kohdalle. Baaritiskit ovat usein pitkiä, joten parhaiten ne sopivat riippuvalaisin kattokruunuihin, joissa on useita vierekkäin sijoitettuja valoja.

Lopuksi vielä yksi vinkki: Jos et ole varma, miten kaikki valot kannattaa sovittaa yhteen, etenkin jos haluat, että keittiön valaistus vastaa olohuoneesi valaistusta (voit lukea lisää olohuoneen valaistuksesta artikkelista "Kuinka valita olohuoneen valaistus"), suosittelemme valitsemaan saman kokoelman valaisimia.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i