Löydä älykäs Ledvance Smart+ valaistus | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Löydä älykäs Ledvance Smart+ valaistus

Tietoa merkeistä

Karoliina

Sinun pitäisi tuntea olevasi onnellinen kun saavut kotiin. Siksi on välttämätöntä varustaa koti mukavasti, jotta siellä olisi mahdollisimman mukavaa. Ledvance Smart + -älyvalot voivat auttaa sinua siinä.

Ledvance -tuotemerkki on ollut markkinoilla jo monta vuotta, sillä sen historia alkoi jo noin 100 vuotta sitten. Tämä ja heidän suuret pyrkimyksensä jatkaa eteenpäin takaavat yritykselle johtavan aseman valo ja valaisin markkinoilla. Yrityksen menestys perustuu kolmeen pilariin: pyrkimys täydellisyyteen, uusien asioiden keksiminen ja keskinäinen luottamus. Tunnistat keskeisen idean myös nimen perusteella, sillä yrityksen nimi tarkoittaa valaistusta LED -tekniikalla. Jotta jokaisen asiakkaan elämä olisi mahdollisimman miellyttävää, keskittyy Ledvance lähinnä älyvalaistukseen.


Älyvalot Ledvance Smart +

Aika ja tekninen kehitys etenevät jatkuvasti. Tämä valmistaja, joka seuraa jatkuvasti uusia trendejä LED-valaistuksen ja älykkäiden kotien saralla, tietää niistä myös paljon. Yritys tarjoaa parhaat ja täydellisimmät älyvalot avuksesi. Nykyään ei ole enää tarpeen nousta kytkeäksesi valot päälle ja pois päältä. Ledvance Smart + -tuotteet mahdollistavat, että voit hoitaa kaiken mukavasti sohvalta tai jopa etänä töistä ja lomalta. Voit hallita valoja joko älypuhelimella tai jopa äänelläsi Ledvance Smart + älyvalojen valikoimasta löydät erilaisia sisävaloja, jotka sopivat mihin tahansa moderniin taloon. Voit säätää valojen kirkkautta ja värilämpötilaa. RGB -moduulin avulla voit valita jopa 16 miljoonasta väristä, aina mielialasi mukaan. Joten jos etsit katto- tai seinävaloa, Ledvance Smart + tarjoaa sinulle todennäköisesti etsimäsi.


Älypolttimo Ledvance Smart +

Jos olet päättänyt vaihtaa vanhat valosi uusiin älykkäisiin, sinulla on nyt siihen loistava tilaisuus. Jos et halua vaihtaa valoa, mutta haluat kokea älyvalojen edut, voit hankkia Ledvance Smart +-polttimoita. Niiden avulla sinun tarvitsee vain poistaa vanha polttimo ja vaihtaa se uuteen älykkääseen polttimoon. Kuten älykkään valaisimen kanssa, voit valita valon lämpötilan, voimakkuuden ja värin sohvan mukavuuksista käsin.


Ulkovalaisin Ledvance Smart +

Sinulla on jo älykäs sisävalaistus, mutta entäs ulkovalot? Kyllä, voit nauttia ylellisyydestä ja ohjata valaistusta jopa puutarhassa. Voit valita monenlaisista älykkäistä ulkovaloista, kuten esimerkiksi ulkovalaisimesta  seinävalaisimeen ja valonheittimeen. Näiden valaisimien edut ovat samat kuin sisävalaistuksessa. Tämä tarkoittaa suurta värivalikoimaa, valaistuslämpötilaa ja että valoja on mahdollista ohjata etänä.



Ledvance Smart + älyvaloja on mahdollista säätää myös kodin ulkopuolella. Joten jos haluat kokea etäohjattujen valaisimien ylellisyyttä ja mukavuutta sekä saada samalla sisä- ja ulkotilat näyttämään hyvältä, Ledvance Smart + -valot tarjoavat sinulle kaiken tämän. Plus erittäin loistavaan hintaan. Edullisten hintojen lisäksi tarjoamme nyt kaikista Ledvance Smart + -tuotteista 20% alennuksen ja saat ilmaisen Smart-polttimon ostoksestas. Joten kannattaa harkita uusiin älyvaloihin siirtymistä!

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i