Kattovalaisimet - WiZ | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kattovalaisimet - WiZ

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Kattovalaisimet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima erilaisia kattovalaisimia. Katso ja ihastu!


Kattovalaistus on yksi kotisi tärkeimpiä valaistuksia. Suunnittele se huolella, jotta saat loihdittua kotiisi mieluisan valon ja tunnelman. Kiinnitä huomiota tilaan ja millaista valoa tarvitset juuri kyseessä tilassa. Sinun tulee myös huomioida lumen (valontuotto) ja kelvin (valon väri). 


Tässä kategoriassa esittelemme kattovalaisimet olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Plafondit ovat kelpovalaisimia juuri tähän tarkoitukseen. Plafondit ovat katonpintaan tai lähelle kattoa asennettavat valaisimet, jotka sopivat yleisvalaistukseen. Se on melko huomaamaton valaisin, joten se sopii hienosti moneen tilaan yleisvaloksi. 


Valaisin makuuhuoneen kattoon ja olohuoneeseen


Makuuhuoneen kattovalaisin on hyvä olla sellainen, jota voi säätää tilanteen mukaan ja on silti tunnelmallinen. Himmennettävä valaisin on tällöin hyvä idea. Musta kattovalaisin (musta plafondi) on ollut hyvin suosittu. Se tuo kontrastia vaaleaan sisustukseen ja on myös tyylikäs. 


Olohuoneen valaistus tuottaa monelle päänvaivaa, eikä ole helppoa valita juuri oikeanlainen kattovalaisin olohuoneeseen. Meiltä löytyy laaja valikoima kattovalaisimia, joista taatusti löytyy sinulle sopivin plafondi olohuoneeseen.


LED-kattovalaisin


LED-tekniikkaa on saatavilla hyvin nykyisissä kattovalaisimissa. LED-kattovalaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Näin sinun ei tarvitse vaihtaa lamppua juurikaan ja energiaa kuluu vähemmän, joten kukkarosi kiittää. LED-valaisin kattoon on myös ympäristöystävällinen valinta. 


Tutustu valikoimaamme ja löydä parhaimmat kattovalaisimet makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i