Teollisuusvalaistus - Philips | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 2

Teollisuusvalaistus - Philips

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Teollisuusvalaistus - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Valaisimet teollisuuteen ja muuhun vaativaan ympäristöön. Katso!


Tarvitsetko uudet valaisimet teollisuuteen? Onko haussa uusi työvalo, kattovalaisin tai muu kestävä valaisin? Tässä kategoriassa esittelemme kestävät valaisimet. Nämä valaisimet ovat erittäin kestäviä, joten ne sopivat erinomaisesti teollisuuden palvelukseen, kuten teollisuushalleihin, autotalleihin tai muuhun vaativaan ympäristöön. 


Teollisuusvalaistus


Hyvä teollisuusvalaistus parantaa tehokkuutta ja ehkäisee tapaturmia. Valikoimastamme löydät valaisimet teollisuuteen. Olipa kyseessä teollisuusvalaisin kattoon, teollisuusvalot, loisteputket, LED-valot teollisuushalliin tai muut LED-valaisimet teollisuuteen. LED- tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse vaihtaa lamppuja ja energiaa kuluu paljon vähemmän, jolloin myös kukkarosi kiittää. Teollisuusvalaistus LED on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. LED-työvalo on tehokas, eikä siinä ole ärsyttäviä viiveitä syttymisessä ja sammumisessa. Siksi LED-työvalot ovat todella suosittuja. 


Valot liiketunnistimella tuovat käyttömukavuutta, kun sinun ei tarvitse hapuilla, mistä valot tulevat päälle. Liiketunnistinvalot kannattaa sijoittaa käytäviin ja muihin läpikulkupaikkoihin. Valo liiketunnistimella syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuu itsestään. Jokaisen tuotteen kohdalla on tarkat tuotetiedot. Etenkin IP-luokitus on hyvä tarkistaa. Siitä näkyy, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia kuten hiukkasia ja nestettä vastaan. Valaise tuotantotilat, varastot, hallit ja muut tilat näillä kestävillä valoilla. Hanki LED-työvalaisin tai muu tarvitsemasi valaisin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i