Lattiavalaisimet - Kolarz | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Lattiavalaisimet - Kolarz

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima erilaisia upeita lattiavalaisimia. Löydä omasi!


Lattiavalaisin tuo tunnelmallista valoa kodin nurkkaan tai juuri sinne, minne kaipaat valonlähdettä. Himmennettävä lattiavalaisin mahdollistaa valon säätelyn tarpeesi mukaan. Lattiavalaisimen paikka on helppo vaihtaa, joten et kyllästy siihen.


Lattialamppu tuo kauniin lisän kotisi sisustukseen


Lattiavalaisin on osa kotisi sisustusta. Valitse jalkalamppu, joka sopii kotisi tyyliin. Valikoimassamme on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista löydät niin pienet kuin korkeat mallit. Lisäksi on olemassa säädettävä lattiavalaisin, jonka korkeutta voit säätää tarpeesi mukaan. 


Kaareva lattiavalaisin tuo tunnelmallisen lukuvalon, joten tällainen kaarilattiavalaisin sopii hyvin lukuvaloksi nojatuolin viereen. Istahda lukunurkkaukseen kirjasi kanssa ja uppoudu tarinan vietäväksi. Musta lattiavalaisin käy makuuhuoneen tummien huonekalujen seuraksi. Kultainen lattiavalaisin on puolestaan ylellinen ja tuo hehkua olohuoneeseesi. Vaihtoehdot ovat rajattomia.


Erilaiset lattiavalaisimet 


Lattiavalaisimissa on erilaisia tyylejä, värejä, muotoja ja kokoja, joten voit valita kotiisi parhaiten sopivimman mallin. Sisustukseen sopivimmat lattiavalaisimet löydät valikoimastamme, joka kattaa muun muassa puiset lattiavalaisimet, Tiffany-lasimaalatut lattiavalaisimet, rustiikkiset lattiavalaisimet, vintage-lattiavalaisimet ja design-lattiavalaisimet. Design-lattiavalaisin on moderni lattiavalaisin, joka tuo kotiisi aivan uudenlaisen ilmeen. Se on tyylikäs ja raikas tuulahdus, josta esimerkkinä vaikkapa kolmijalkainen lattiavalaisin. Tarjolla ovat myös himmennettävät lattiavalaisimet, josta varmasti löytyy paras himmennettävä lattiavalaisin kotiisi.


Lattiavalaisimet ovat saatavilla nyt myös LED-teknologialla. LED-jalkalamppu on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Monesti lattiavalaisin halutaan kotiin lukuvaloksi. Silloin voi ilmetä tarve myös pöydälle, johon laittaa vaikkapa kirja odottamaan seuraavaa lukukertaa. Meillä on tarjolla lattiavalaisin pöydän kanssa. Millaisesta lattiavalaisimesta sinä haaveilet? Tutustu valikoimaamme. Sieltä löytyy taatusti visioosi parhaiten sopiva lattialamppu!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i