Sisävalaistus - Aigostar B.V. | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Sisävalaistus - Aigostar B.V.

Vendor 2
/ImgGalery/Img1/Znacky/BRILAGI_logo_2021_400px.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/eglo_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/philips_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/philipsmassive_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/lirio_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/paulmann_logo_1.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/jupiter_logo.jpg /ImgGalery/Img1/Znacky/GLOBO_logo_400px.jpg

Myydyimmät

Erikoistarjoukset ja alennukset

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Viikon parhaat diilit

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Eniten katsottu

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Uudet tuotteet

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Kategorian kuvaus

Kaikenlaiset sisävalaisimet. Suuri ja monipuolinen valikoima jokaiseen makuun. Kurkkaa!


Hyvin suunniteltu ja toteutettu sisävalaistus lisää asumisviihtyvyyttä. Valaistus on siis tärkeä osa kotisi tunnelmaa, joten sen suunnittelemiseen kannattaa käyttää aikaa. Vaihtoehtoja on paljon ja valittavana ovat esimerkiksi kattovalot, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet ja riippuvalaisimet.


Sisätilojen valaistuksen suunnittelu


Millainen kattovalaisin, seinävalaisin, riippuvalaisin tai kattokruunu sopii juuri sinun kotiisi? Millainen valaistus olohuoneeseen? Hyvä olohuoneen valaistus on tarkoin suunniteltu, kuten myös muiden tilojen. Kannattaa pitää mielessä, että sisätilojen valaistus on hyvä olla yhtenäinen. Tämä taas onnistuu suunnittelulla. Sisätilojen valaistuksen suunnittelussa otetaan huomioon asukkaiden tarpeet, asunnon materiaalit, tila ja sen korkeus, värimaailma ja yhtenäisyys.

 

Yhtenäisyys saavutetaan esimerkiksi siten, että seinävalaisimet sisälle ovat samanlaiset eri tiloissa. Jotkin seinävalaisimet voidaan kääntää, jolloin epäsuora valo olohuoneessa on tunnelmallinen. Valaisimien kanssa määrä ja kokonaisuus on kuitenkin pidettävä hallinnassa. Olipa ajatuksissasi korkean olohuoneen valaistus tai matalan olohuoneen valaistus, ota aikaa suunnittelulle. Silloin lopputuloksesta tulee hyvä.


Parhaimmat valaistusratkaisut sisätiloihin


Mökin sisävalaistus ja talon sisävalaistus voivat poiketa toisistaan suurestikin. Omassa kodissa voi olla upea design-valaistus, design-valaisimet tai moderni kattokruunu, kun taas mökillä se voi olla hyvin vaatimaton. Mökille sopiikin hienosti kaikenlaiset rustiikkiset valaisimet, kuten vaikkapa rustiikkinen kattovalaisin tai rustiikkinen lattiavalaisin. Myös eri tilojen valaistukset eroavat erilaisten tarpeiden takia. Mieti, miten kylpyhuoneen valaistus on aivan erilainen kuin keittiön valaistus.


Kaiken lähtökohta on siis sisävalaistuksen suunnittelu. Meillä on laaja valikoima, jossa on yli 36 000 tuotetta ja 1 180 000 valaistustuotetta, jotka ovat valmiita lähetettäväksi varastoltamme heti. Tästä laajasta ja monipuolisesta valikoimasta löydät varmasti laadukkaat valaisimet jokaiseen tarpeeseen ja tilaan.

Copyright © 1990 - 2022 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.